NEW HOLLAND T7 LWB OOK LEVERBAAR MET POWER COMMAND-TRANSMISSIE

Gepubliceerd op 17-10-2023 08:30

New Holland levert de laatste generatie T7-trekkerserie met lange wielbasis, de zogenoemde PLM Intelligence, nu ook met de Power Command-transmissie.

Trekkerfabrikant New Holland laat weten dat vanaf vakbeurs Agritechnica de T7-modellen met lange wielbasis van de laatste, zogenoemde PLM Intelligence-generatie ook leverbaar zijn met een Power Command-transmissie. Dat is een full-powershift-transmissie met 19 versnellingen vooruit zoals die ook al in eerdere generaties T7’s zat. De Power Command-transmissie is leverbaar tot model T7.260.

MOTORISCH GELIJK AAN TRAPLOZE AUTOCOMMAND-TREKKERS

Volgens New Holland zijn de Power Command-trekkers iets minder luxe uitgevoerd dan de traploze AutoCommand-trekkers. Denk daarbij aan het lichtpakket en aan minder opties wat betreft uitrusting van hydrauliekventielen.

Motorisch zijn de trekkers gelijk aan de traploze AutoCommand-trekkers. Qua uitrusting komen de modellen sterk overeen. Zo hebben de Power Command-trekkers ook de nieuwe Horizon Ultra-cabine, het IntelliView12-beelscherm en automatiek als IntelliTurn en Headland Turn Sequencer 2-kopakkerautomatiek.

Bron

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!