Entreeding verwelkomt De Blaauw Infra in Uitgeest

Gepubliceerd op 08-03-2024 08:30

Welkom bij De Blaauw Infra, uw expert in hovenierswerk, straten maken en sloopwerkzaamheden in Uitgeest. Wij zijn trots op onze reputatie voor uitmuntendheid en zijn toegewijd aan het leveren van de best mogelijke service voor al uw behoeften op het gebied van tuinaanleg, bestratingswerk, het plaatsen van schuttingen of hekken, tuinonderhoud, tuinontwerp en nog veel meer. 

 

Bij De Blaauw Infra hebben we een uitstekend assortiment van materieel tot onze beschikking. We hebben een kippervrachtauto en een haakarm auto, compleet met chauffeur, die kunnen worden ingezet voor allerlei soorten werkzaamheden. Deze voertuigen hebben zes wielen, waarvan er twee aangedreven zijn, en hebben een maximaal laadvermogen van 16 ton en een inhoud van 15m3. Ze zijn uitgerust met een container haakarm systeem, wat ons in staat stelt om efficiënt en effectief te werken. Deze voertuigen zijn beschikbaar vanaf €90 per draaiuur, exclusief btw.

Daarnaast hebben we minigraafmachines en midigraafmachines beschikbaar, compleet met machinist en indien nodig een grondwerker. Deze apparatuur heeft een eigen gewicht van 2 ton en is uitgerust met een brede bak voor opschoonwerk, een puinriekbak voor sloopwerk en rubberen rupsen voor minigraver-werkzaamheden.

Kies voor De Blaauw Infra voor al uw infrastructuurwerkzaamheden – we bieden u goede service en deskundigheid. 

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!