Nieuw: AXLDrain 250, een robuuste afvoergoot met gietijzeren roosters voor veeleisende toepassingen

Gepubliceerd op 20-09-2024 15:23

MatGeco introduceert de nieuwe AXLDrain 250, een geavanceerd infiltratiesysteem dat ontworpen is voor de meest veeleisende omgevingen. Dit innovatieve systeem combineert uiterst sterke gietijzeren roosters met sleuven van 4 cm met een HD-PE-buis van Ø250. Deze afvoergoot heeft de capaciteit om tot 4 liter/lm/sec regenwater op te nemen.

bron foto's: (c) MatGeco - de AXLDrain 250bron foto's: (c) MatGeco - de AXLDrain 250

Robuuste afvoeroplossing in veeleisende omgevingen

Dankzij de juiste plaatsing kan de AXLDrain 250 een weerstandsklasse van F900 behalen, wat een uitzonderlijke robuustheid garandeert. Dit maakt het systeem ideaal voor gebruik in zones met zwaar verkeer, parkings waar vrachtwagens passeren, zones waar goederen worden behandeld met vorkheftrucks, luchthavengebieden en andere veeleisende toepassingen.

Veelzijdige voordelen van de AXLDrain 250

Veel robuuster dan traditionele U-vormige afvoergoten, biedt de AXLDrain 250 ook veel andere voordelen. Het systeem is eenvoudig aan te sluiten op het rioleringsnetwerk en is onderhoudsarm. De plaatsing is snel en eenvoudig, en de ronde vorm bevordert de vloeibaarheid en voorkomt afzettingen van vuil. Het is ook mogelijk om het sleufrooster dwars tegenover de waterstroomrichting te plaatsen om het absorptievermogen te verhogen.

De AXLDrain 250 biedt een onklopbare prijs-kwaliteitsverhouding en is de ideale oplossing voor veeleisende toepassingen in industriële, publieke en private projecten.

Voor meer informatie over de AXLDrain 250 kunt u terecht op de website van MatGeco.

Vragen over de AXLDrain 250? Contacteer de specialisten per telefoon op 067 33 00 75 of per e-mail op info@matgeco.be

Al meer dan 35 jaar dé specialist in geotechnische oplossingen

MatGeco biedt al meer dan 35 jaar oplossingen voor het stabiliseren, versterken en draineren van bodems met een volledig gamma aan afvoergoten, drainage oplossingen in fundering of voor groendaken, gras- en grindplaten, geotextielen, onkruiddoeken, enz. De MatGeco specialisten staan met hun deskundigheid de vakman bij in de keuze van het materiaal dat het best zal passen aan de specifieke kenmerken van zijn project. Het volledige gamma, leverbaar in 24/48 in heel België en Nederland, is terug te vinden op www.matgeco.be.

https://www.matgeco.be/nl/axldrain-250/https://www.wegenbouw.be/aanbod/AXLDrain250
De AXLDrain 250 is de ideale afvoeroplossing voor veeleisende toepassingen De AXLDrain 250 is de ideale afvoeroplossing voor veeleisende toepassingen
De AXLDrain 250 afvoergoot, met zijn gietijzer sleufrooster, veel steviger dan traditionele afvoerDe AXLDrain 250 afvoergoot, met zijn gietijzer sleufrooster, veel steviger dan traditionele afvoer

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!