Kobelco SK75SR-7 voor JdB groep in de praktijk

Gepubliceerd op 15-09-2020 17:28

De JdB groep uit Hoofddorp heeft, via de Kemp Groep in De Meern, nóg een Kobelco SK75SR-7 rupsgraafmachine in gebruik genomen. Eerder nam JdB al twee SK75SR-7 rupgraafmachines in gebruik. Deze zeer compleet uitgeruste

De nieuwe SK75SR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties, een grotere efficiëntie en hogere productiviteit met een groter vermogen en meer snelheid dan het vorige model. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienormen en is bovendien uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse.

De al zeer complete Kobelco SK75SR-7 rupsgraafmachine is volledig naar de wensen van de JdB groep opgebouwd. Denk hierbij aan o.a.; een Trimble Gps systeem, een Engcon draaikantelstuk, centrale smering, een gereedschapskist op de onderwagen en extra werkverlichting. De machines zijn afgeleverd met extra bakken en palletvorken en daarnaast volledig in de bedrijfskleuren van JdB Groep gespoten en voorzien van belettering.

De Kobelco SK75SR-7 rupsgraafmachines zullen ingezet worden bij dijkwerken zoals dijkversterkingen en het plaatsen van kades, damwanden en beschoeiingen. Het lichte gewicht en de veiligheid door de camera’s aan de rechterzij- en achterkant waren onder andere een reden voor de JDB Groep om voor de Kobelco SK75SR-7 te kiezen. Met het draaikantelstuk kunnen meerdere handelingen tegelijk worden uitgevoerd zonder de machine te verplaatsen, dit scheelt tijd en levert brandstofbesparing op.

Binnenkort gaan we ook de nieuw geleverde Kobelco SK260LC-10 rupsgraafmachine met verlengde giek in de praktijk in beeld brengen. Blijf ons volgen via de sociale media kanalen en de website.

Over JdB groep
JdB groep is een familiebedrijf die zich de afgelopen 70 jaar heeft ontwikkeld als allround partner voor grond-, weg en waterbouw. Door middel van een slimme aanpak én uitvoering gaan wij de samenwerking aan met onze klanten en streven hierbij naar kwaliteit. Samen met onze partners zetten wij onze grond- en bouwexpertise om in de basis onder ambitieuze (bodemgerelateerde) projecten. Kortom, JdB is dé basis voor bouwprojecten. Kijk op www.jdbgroep.nl voor meer informatie.

Bekijk de video

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!