Opnieuw een Atlas 160W voor Wagemakers

Gepubliceerd op 24-09-2020 17:17

Grond- en Transportbedrijf Wagemakers uit Oudenbosch heeft onlangs, via Hans van Driel B.V. uit Tiel, weer een Atlas 160W mobiele graafmachine in ontvangst genomen. Wij wensen de firma Wagemakers veel werkplezier met de nieuwe Atlas 160W.

De Deutz TCD 6.1 motor van de Atlas 160W heeft een vermogen van 105 KW/143 pk en dankzij het motortoerental van max. 1800 omw.min een laag brandstofverbruik. De circa 17 t wegende Atlas 160W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting.

De Atlas 160W is compleet naar de eisen en wensen van Wagemakers afgeleverd. Denk hierbij aan o.a.: stalen spatborden, trekhaak in het schuifblad, automatische smering, opklapbare treeplanken en een brandstofvulpomp. Voor goed zicht tijdens het laden van vrachtwagens is het dakraam voorzien van ruitenwissers.

Over Wagemakers
Grond- en Transportbedrijf Wagemakers is gevestigd in Oudenbosch en is opgericht in 1928. Met een groot, modern en uitgebreid machinepark wat bestaat uit een diversiteit aan graafmachines, overslagkranen, laadschoppen en vrachtwagens biedt Wagemakers een compleet aanbod aan diensten voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.  In de aannemerij werken zij als hoofdaannemer, onderaannemer en op basis van verhuur van materieel. Kijk op www.wagemakersbv.nl voor meer informatie.

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!