Hybride Kobelco SK210HLC-10 voor Van Harten

Gepubliceerd op 21-10-2020 17:41

Transport & Aannemersbedrijf Van Harten B.V. uit Ede heeft onlangs, via de Kemp Groep uit De Meern, een Kobelco SK210HLC-10 hybride rupsgraafmachine in ontvangst genomen. Deze hybride Kobelco naast het op de biomassacentrale voornamelijk ingezet worden bij grondverzet- en rioleringswerkzaamheden.

Uniek aan de hybride Kobelco is dat de energie voor de aandrijving niet enkel wordt opgewekt door de zwenkmotor. De 25kW generatormotor laadt het accupakket continue. Door het vliegwieleffect kost dit zeer weinig energie en wordt de batterij zelfs bij stationair draaien opgeladen. De zwenkmotor van de hybride is volledig elektrisch én bij iedere graafcyclus ondersteunt de elektromotor de conventionele brandstof motor. Hierdoor kan met een lager toerental hetzelfde werk worden verzet. De Kobelco SK210HLC-10 met groot accupakket met lithium-ion technologie is één van de meest succesvolle hybride machines in zijn klasse.

De Kemp Groep heeft de Kobelco onder andere voorzien van een dom onder de monoboom, een Freshfilter overdruksysteem, een hydraulische snelwissel en extra LED- werkverlichting.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? Of over de MIA/Vamil regeling voor deze machine? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs. Via de configurator op onze website stelt u eenvoudig uw nieuwe graafmachine samen.

Over Van Harten
Transport- en aannemingsbedrijf Van Harten B.V. is een familiebedrijf dat door de jaren heen is uitgegroeid tot een speler van formaat in de Nederlandse aannemingswereld. Het bedrijf is begonnen met de verhuur van vrachtauto's en grondverzetmaterieel. In de loop van tijd zijn hier enkele werkgebieden bijgekomen, zoals grondwerk, straatwerk, rioleringswerkzaamheden, sloopwerkzaamheden en de handel in zand en grind. In de wintertijd voeren zij tevens de gladheidbestrijding uit voor diverse opdrachtgevers. Van Harten is gevestigd, centraal in Nederland, op het industrieterrein Kievitsmeent aan de rand van Ede, gelegen aan de A12 en A30 en is dus vanuit alle windrichtingen uitstekend bereikbaar. Kijk op www.vanharten.eu voor meer informatie.

Bekijk de video

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!