Opnieuw een Kobelco voor waterschap Hunze en Aa’s

Gepubliceerd op 18-08-2021 17:39

Waterschap Hunze en Aa’s uit Veendam heeft onlangs, via Hans van Driel, een nieuwe Kobelco in ontvangst genomen. Ditmaal een Kobelco SK75SR-7 rupsgraafmachine met stelgiek en met verlenggiek incl. kantelbare korfdrager en maaikorf. De Kobelco SK75SR-7 vervangt een New Holland E 70 uit 20102. Wij wensen machinist Roelof Vedder veel werkplezier met deze Kobelco!

De Kobelco SK75SR-7 rupsgraafmachine, op 700 mm brede rupsplaten, biedt superieure prestaties, een grote efficiëntie en hoge productiviteit met een flink vermogen en snelheid. Daarnaast voldoet de SK75SR-7 aan de Stage V-emissienormen en is bovendien uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

De Kobelco SK75SR-7 is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel incl. lasthaak, extra contragewicht, extra LED-werkverlichting en een gereedschapskist op de onderwagen. 

Over Waterschap Hunze en Aa's
Waterschap Hunze en Aa’s uit Veendam zorgt voor schoon en voldoende water in kanaal, meer of sloot. Voor sterke dijken die de regio Oost-Groningen en Noordoost-Drenthe beschermen tegen overstromingen. En voor waterwegen die goed bevaarbaar zijn. Waterschap Hunze en Aa’s houdt daarbij rekening met de verschillende belangen van natuur, landbouw en recreatie. Zodat iedereen in dit  werkgebied prettig en veilig kan wonen, werken en recreëren. Kijk op www.hunzeenaas.nl voor meer informatie.

Bron artikel en foto’s: www.hansvandriel.nl

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!