Bomag BW177AD-5 voor Melse Maljaars

Gepubliceerd op 26-11-2021 14:54

Loon- en verhuurbedrijf Melse Maljaars uit Aagtekerke heeft onlangs een BOMAG BW177D-5 Stage V in ontvangst genomen. Wij wensen de vakmensen Melse Maljaars veel werkplezier met deze grondwals.

De 6.800 wegende BOMAG BW177D-5 grondwals heeft een vermogen van 55,4 kW en een werkbreedte van 1.686 mm. Het complete leveringsprogramma BOMAG grondwalsen is leverbaar in de gewichtsklassen tussen 3 en 28 ton. Vanaf de gewichtsklasse van 4,5 ton kunnen deze machines optioneel uitgerust worden met diverse modulair op te bouwen meetsystemen (BEM, BTM, BCM) en/of GPS. Daarnaast zijn er binnen het productaanbod van BOMAG ook speciale grondwalsen verkrijgbaar: met trilplaat, Polygoon en Variocontrol.

Over Melse Maljaars
Melse Maljaars is al meer dan 90 jaar een begrip in Zeeland. In 1924 schreef de familie Melse zich in bij de Kamer van Koophandel. Het bedrijf startte met agrarische werkzaamheden en had in die tijd twee medewerkers in dienst. Met slechts enkele machines werd het werk op het Zeeuwse platteland uitgevoerd. In 1957 sloot de schoonzoon van Melse, Adri Maljaars, zich aan bij het bedrijf. Melse Maljaars was een feit. Vanaf de jaren ’60 specialiseerde Melse Maljaars zich in grondverzet. Door de opkomst van machines werd het handwerk minder. Melse Maljaars breidde het machinepark uit. Opdrachtgevers konden Melse Maljaars nu ook inzetten voor graafwerkzaamheden en het transport van grond. Sindsdien is het Zeeuwse loon- en verhuurbedrijf uit Aagtekerke flink gegroeid. Kijk op www.melse-maljaars.nl voor meer informatie.

Bron artikel en foto’s: https://kemp-groep.nl/afgeleverd

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!