Bomag grondwals voor Dirix Elsloo

Gepubliceerd op 25-05-2022 13:32

Wat in 1923 begon als eenmanstransportbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in onder andere grondverzet, tuin & bouw, recycling en sloopwerken. Ter aanvulling op hun machinepark heeft Dirix Elsloo een nieuwe BOMAG BW124DH-5 grondwals in gebruik genomen.

Deze Stage-V grondwals met canopy is met zijn 3,5 ton de lichtste grondwals uit het BOMAG leveringsprogramma van Kemp Groep in De Meern. Deze BW124DH vervangt een ruim 20 jaar oude BW122D van Dirix Elsloo! Verder uitgerust met werkverlichting, zwaailamp en LED verdichtingsmeter. Door het ontbreken van de vetsmeerpunten is de machine zeer onderhoudsarm!

De BOMAG grondwalsen zijn leverbaar in de gewichtsklassen tussen 3 en 28 ton. De ca. 3,5 ton wegende BOMAG BW124DH-5 is standaard uitgerust met canopy. Grondwalsen spelen een cruciale rol in het bouwproces. Wensen en specificaties zijn echter zeer divers. Een aannemer die naast een beschermd huis werkt, moet een geheel andere verdichtingsmethode gebruiken dan die in de conventionele wegenbouw. Voor ieder type werk is er bij Kemp Groep een geschikte grondwals beschikbaar. Meer weten over de verschillende grondwalsen? Neem contact op met een verkoopadviseur.

OVER DIRIX ELSLOO

Dirix Elsloo is in 1923 opgericht als eenmanstransportbedrijf, dat inmiddels is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf tot ver buiten de regio. Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer om met zoveel mogelijk passie voor u en uw project klaar te staan. Dirix Elsloo is uw blauwe partner in, transport, gladheidsbestrijding, grondverzet, tuin & bouw, bestrating, containers, recycling, grondstoffen, beton en sloopwerken. Ze zijn in staat om voor zowel bedrijven, overheden als particulieren flexibel aan de slag te gaan. Daarbij is de omvang van het project niet van belang. Flexibiliteit is mogelijk door goede planning en effectieve inzet van professionals.

Bron artikel en foto’s: https://kemp-groep.nl/

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!