Entreeding verwelkomt Oscar's Infrawerken & Machineverhuur

Gepubliceerd op 24-10-2022 13:44

Oscar’s infrawerkzaamheden is een jong en innovatief bedrijf gespecialiseerd in wegenbouw en vrijwel alles wat daarbij komt kijken. Denkt u daarbij aan het aanleggen van asfalt, straatwerk, riool en leidingwerken. Voor zakelijke klanten verzorgen wij voornamelijk het bouw-rijp maken van bedrijfsterreinen.

Oscar's Infrawerken & Machineverhuur is gevestigd in Amsterdam en ruim actief in en rond Amsterdam.

Oscar’s Infra staat voor het vakkundig en professioneel uitvoeren van al uw werkzaamheden met betrekking tot wegenbouw, het aanleggen van tuinen, riool en leidingwerken en het bouw-rijp maken van bedrijfsterreinen. Al hun medewerkers hebben de juiste kennis in huis voor het uitvoeren van uw opdracht en worden met enige regelmaat bijgeschoold om u altijd het best van dienst te kunnen zijn.

Oscar's Infrawerken & Machineverhuur kunnen u compleet ontzorgen indien het gaat om een van bovenstaande werkzaamheden. Mochten zij een opdracht voor u uitvoeren kunt u er van uitgaan dat ze vakkundig en professioneel te werk gaan.

Daar waar andere vaak stoppen gaat Oscar's Infrawerken & Machineverhuur graag een stapje verder, zo zorgen hun er voor dat ze na het uitvoeren van uw opdracht de omgeving schoon en netjes achterlaten.

Voor vrijwel de complete infrastructuur zijn zij ruim inzetbaar. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen, ze sturen u graag een gratis en vrijblijvende offerte toe.

Tevens kunt u bij Oscar's Infrawerken & Machineverhuur terecht voor het huren van diverse grondverzetmachines. (graafmachines & shovels)

Oscar's Infrawerken & Machineverhuur werken zowel voor zakelijk als particuliere klanten.

Website van Oscar's Infrawerken & MachineverhuurEntreeding link van Oscar's Infrawerken & Machineverhuur

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!