Entreeding verwelkomt RB Wegenbouw & Transportbedrijf B.V.

Gepubliceerd op 28-10-2022 10:25

Over RB Wegenbouw & Transportbedrijf B.V.:

Wij bieden zowel de voordelen van een groot en betrouwbaar bedrijf alsook de voordelen van een kleine en flexibele organisatie. Volgens onze relaties is service onze belangrijkste kernwaarde, alsook het altijd nakomen van onze afspraken. De prijzen die wij hanteren zijn uiteraard marktconform.
 
Reden voor zowel Rd4 alsook RWM om een deel van de gladheidsbestrijding bij ons onder te brengen.

Transport

RB wegenbouw en transport is een naam die direct duidelijkheid verschaft. Wij zijn actief in de wegenbouw, vooral regionaal en in transport (inter)nationaal. Wij transporteren zand, grind, afvalstoffen e.d. Daarvoor zetten wij ons wagenpark in, bestaande uit vijfassers en kraanwagens, geschikt voor elk denkbaar terrein. Onze afdeling containerverhuur zorgt dat wij ook tijdelijke opslag kunnen bieden bij de grotere opdrachten. De containers zijn overigens ook te huren.

Grondverzet

Dankzij onze gekwalificeerde, betrokken medewerkers en krachtige graafmachines, waaronder een mobiele kraan, kunnen wij vrijwel alle klussen aan. Wij zijn dagelijks druk met de aanleg of sanering van rioleringen, kabels leggen of saneren, het aanleggen van waterbassins en dijken. Voor RB wegenbouw en transport geldt letterlijk dat geen enkele opdracht te klein of te groot is. Wij schrijven Service met een hoofdletter.

Containerverhuur

Het verhuren van containers is geen hoofdactiviteit maar komt voort uit vragen die wij van relaties krijgen. Als service gerichte organisatie zeggen wij natuurlijk nooit nee! Daar waar nodig werken wij op dit gebied samen met een gespecialiseerd bedrijf van een collega ondernemer.n transport geldt letterlijk dat geen enkele opdracht te klein of te groot is. Wij schrijven Service met een hoofdletter..

Bestratingen

Onze afdeling wegenbouw is een van de kerntaken van ons bedrijf. Bij kleinere opdrachten fungeren wij als hoofdaannemer. Bij grote opdrachten worden wij vaak als contractpartner (onderaannemer) ingeschakeld. Ook hier geldt dat onze ervaring en service zich inmiddels heeft rondgesproken.

Sloopwerken

De expertise voor sloopwerk zit vooral in de medewerkers die met hun ervaring iedere klus op de juiste wijze klaren. Dankzij onze omvang zijn wij vaak in staat om heel snel te reageren en daarom is RB wegenbouw en transport een zeer geschikte partner voor sloopwerk in noodsituaties.

& veel meer

Passen onze diensten zoals ze hier uitgeschreven zijn niet helemaal bij jouw opdracht? Dat kan gebeuren, neem dan meteen even contact op waarschijnlijk kunnen we je toch helpen. Of het nu direct via RB wegenbouw is of via een van onze vele partners.

Entreeding websiteEigen website

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!