Entreeding verwelkomt De Baronie B.V.

Gepubliceerd op 04-11-2022 10:40

In 1956 is Piet Houtepen in de Bosdaldreef te Prinsenbeek begonnen met loonbedrijf de Baronie BV. Hij hielt zich vormelijk bezig met loonwerk in de glastuinbouw. Egaliseren, spitten en vele andere werkzaamheden in de kassen. Hier zijn we tot de dag van vandaag nogsteeds met trots mee bezig. In 1990 nam Peter Houtepen het bedrijf over. Hij bouwde een hakselaar om de teeltwissel in de kassen te verzorgen. Al snel werdt dit uitgebreidt met een steenwoluitdraaier en ook het grondwerk groeide uit.

Grondwerk

Voor bijna al uw grondwerken kunt u bij ons terecht. Al sinids 1990 is dit een van onze hoofdactiviteiten.

Voor ons is het belangrijk om mee te gaan met de moderne technieken en ons machinepark up-to-date te houden. Dit is ook iets wat we graag zo willen houden. Hier een kijkje in ons aanbod machines

Teeltwissel

Voor veel wekzaamheden in de glastuinbouw kunt u bij ons terecht sinids 1990 is dit een van onze hoofdactiviteiten.

De glastuinbouw is zeker iets waar we erg trots op zijn. Het kloppent hard van de Baronie! We doen dit al jaren met veel plezier. Door middel van onze zelf gebouwde hakselaars is uw kas in een korte tijd weer leeg. We rijden het geas naar buiten door middel van een heftruck en laden het in containers. Van het gewas wordt vervolgends gezeefd en gecomposteert.

Paardenbodems

Een van de mooiste werkzaamheden vinden wij paardenbakken maken. Wij doen dit dus met veel plezier en specialiteit.

Wij zijn al jaren lang ervaren in het bouwen van paardenbodems. Wij maken een bodem in goed overleg met de klant. Zo zorden wij er voor dat alles voldoet aan uw wensen.

 

Entreeding websiteEigen website

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!