Farming Simulator 22: Ploegen, zaaien en oogsten

Gepubliceerd op 24-11-2022 08:50

Met Farming Simulator 22 tilt Giants Software het virtuele boeren naar een hoger niveau. Het spel is realistischer en heeft een breder scala aan trekkers en machines.

Next level diepgang

Farming Simulator 22 gaat diep. Héél diep. Je runt een complete boerderij, toegespitst op de soorten gewassen die jij wilt verbouwen of de dieren die je wilt houden. Daarbij moet je rekening houden met veel, maar dan ook heel veel verschillende facetten. Het spel heeft bijvoorbeeld een volledige seizoenscyclus, waarbij je moet denken aan wanneer je wat zaait en oogst - de opbrengst moet natuurlijk maximaal zijn.

De belangrijkste voertuigen en gereedschappen zijn drie tractoren: twee Massey Ferguson 1180’s en één John Deere 4755, met respectievelijk een Rabe-ploeger, een Kuhn 6040 HCS zaaier en een aanhanger. Daarbij komt de Deutz Fahr TopLiner 4090 HTS oogstmachine, zodat je ook daadwerkelijk je eerste partij granen kan binnenhalen en verkopen. Het is op dít moment dat je ontdekt wat er allemaal komt kijken bij het boerenleven.

Wie een ongebreidelde voorliefde heeft voor de virtuele landbouw, tuinbouw en veeteelt van de Farming Simulator-serie, zal zijn ei helemaal kwijt kunnen in dit nieuwste deel. De inclusie van zowat alle grote landbouwmerken, in combinatie met alle beschikbare gewassen en dieren, én de uitmuntende graphics en het geluidsontwerp, zorgen voor een authentieke agrarische ervaring die overduidelijk met veel aandacht en liefde is gemaakt.

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!