Groeiende vraag naar vakmensen en machines op Entreeding. Meld je nu aan voor extra opdrachten!

Gepubliceerd op 15-09-2023 11:16

Entreeding, uw betrouwbare platform voor werk in de bouw- en infrasector, maakt een ongekende groei door. Met dagelijks honderden transacties is er een constante dynamiek op ons groeide platform. Iedere dag zorgen we voor een gezonde balans tussen vraag en aanbod van werk mogelijkheden, waardoor iedereen die verbonden is met Entreeding optimaal profiteert.

We zijn op een punt aangekomen waar de vraag onze huidige capaciteit aan het overstijgen is. Er zijn meer klussen en projecten dan onze huidige leden kunnen aanpakken. Daarom doen we in deze nieuwsbrief een speciale oproep: we zijn dringend op zoek naar nieuwe leden die graag een extra klus op zich willen nemen binnen hun vakgebied en werkregio.

Dit is een uitgelezen kans voor ondernemers die zoeken naar nieuwe kansen, een breder netwerk en tegelijkertijd deel willen uitmaken van onze hechte Entreeding-gemeenschap. Als lid heeft u niet alleen toegang tot een breed scala aan opdrachten, maar kunt u ook profiteren van onze koppelingen met Agritrader, Machinetrack, Marktplaats, Picus, Wegenbouw.be en PowerAll.

Entreeding heeft altijd gebouwd op de kracht van haar leden, en nu hebben we uw hulp nodig om die kracht uit te breiden en de onbediende vraag te beantwoorden. Als u iemand kent die op zoek is naar extra werk, of als u zelf nog wat gaten kunt opvullen, dan nodigen we u van harte uit om lid te worden van ons groeiende platform.

Laten we samen groeien, meer kansen creƫren en de dynamiek van het Entreeding-platform optimaal benutten. Voor meer informatie of als u vragen heeft, staan wij u graag te woord. Stuur ons een e-mail naar info@entreeding.com of bel ons gerust via 0455286263!

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!