Nieuw gebouw voor MatGeco, de specialist in geotechnische oplossingen

Gepubliceerd op 12-06-2024 16:42

MatGeco, een leidende leverancier van geotechnische oplossingen, heeft onlangs zijn intrek genomen in een nieuw, ruimer gebouw. De groeiende vraag naar geotechnische producten heeft geleid tot deze verhuizing, waardoor MatGeco nu beter kan inspelen op de behoeften van zijn klanten.

foto's: (c) MatGecofoto's: (c) MatGeco

Het nieuwe kantoor met opslagruimte, gelegen in Nijvel (BE) op slechts 400 meter van het oude adres, biedt MatGeco de ruimte om zijn uitgebreide gamma aan producten op voorraad te houden. Met meer dan 250.000 m² aan beschikbare materialen kan MatGeco nu nog beter beantwoorden aan de eisen van vakmannen in de bouwsector. Een nieuw presentatieterrein laat ook zien hoe de innovatieve oplossingen van het bedrijf in de praktijk worden gebracht.

Het gespecialiseerde team van experts bij MatGeco concentreert zich volledig op de geotechnische oplossingen. Klanten kunnen rekenen op technisch advies van topkwaliteit om hun projecten succesvol te realiseren.

“Onze klanten waarderen niet alleen onze grote voorraad, maar ook onze snelle leveringsservice en technische ondersteuning,” aldus Yves de Baenst, bedrijfsleider van MatGeco. “We zijn er trots op dat we nu nog beter kunnen inspelen op de behoeften van de professionele markt.”

Voorheen een divisie van insulco, opereert MatGeco nu als een zelfstandig bedrijf met een sterke focus op innovatie en technische expertise. Het bedrijf biedt een volledig gamma aan gras- en grindplaten, geotextielen, onkruiddoeken, drainage oplossingen in funderingen of voor groendaken, afvoergoten enz.

Voor meer informatie over MatGeco en hun geotechnische producten, kunt u terecht op hun website: www.matgeco.be.

Nieuw adres: Rue Buisson aux Loups 10 a , 1400 Nijvel - België

Constructie van het nieuwe gebouw van MatGeco:

https://www.matgeco.be/nl/home/https://www.wegenbouw.be/bedrijven/329107/matgeco
Een nieuw presentatieterrein toont de innovatieve oplossingen van het bedrijf Een nieuw presentatieterrein toont de innovatieve oplossingen van het bedrijf
Met meer dan 250.000m² aan beschikbare materialen kan MatGeco nu nog beter beantwoorden aan de eisenMet meer dan 250.000m² aan beschikbare materialen kan MatGeco nu nog beter beantwoorden aan de eisen

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!