Een dag extra voor DEMO DAYS 2024

Gepubliceerd op 19-06-2024 08:57

Demo Days, de demonstratievakbeurs voor bouwmachines, voegt dit jaar een extra dag toe op vrijdag 6 september om nog meer bezoekers te verwelkomen, inclusief openbare besturen. DEMO DAYS gaat door op 6, 7 en 8 september 2024, noteer het alvast in je agenda. Het evenement vindt plaats op de Terril Saint-Antoine in Boussu (B) voor drie boeiende dagen van machine-testen en demonstraties.

foto: (c) Demodays (facebookpagina)foto: (c) Demodays (facebookpagina)

Specifiek voor operatoren en machinisten

Operatoren, machinisten en chauffeurs kunnen meer dan 100 machines, accessoires en vrachtwagens van zo'n 50 top-exposanten testen en vergelijken. Of je nu op zoek bent naar het perfecte merk met de juiste specificaties of gewoon de nieuwste innovaties in actie wilt zien, dit is het evenement voor jou.

Grondverzet blijft de basis van het opzet van DEMO DAYS. Het strakke all-in concept en de formules worden aangehouden, zodat de focus ligt op de machines, voertuigen en de demo’s. De voornaamste machines die getoond worden:

  • Grondverzetmachines
  • Vrachtwagens
  • Trailers & betonmixers
  • Accessoires en technologie voor grondverzetmachines
  • Autolaadkranen
  • Breek- of zeefinstallaties

Er worden opnieuw een paar duizend enthousiaste deelnemers verwacht die staan te trappelen om de nieuwste machines, voertuigen, accessoires en technieken uit te proberen. Hier kan je de exposanten ontdekken.

Het terrein

De Terril van Saint-Antoine is een terril gelegen in de gemeentes Boussu en Dour in de provincie Henegouwen. De terril is een mijnsteenberg uit de steenkoolmijnbouwperiode van de regio, die nu is omgevormd tot een groen gebied. Met een oppervlakte van meer dan 33 hectare strekt de terril zich uit over een lengte van meer dan 1km. Het hoogste punt is 60m (121m boven zeeniveau) en geeft een panoramisch uitzicht over de streek.

Wegenbouw.be is opnieuw media-partner. Registreer hier jouw gratis toegangsticket.

Terugblik vorige editie van DEMO DAYS:

DEMO DAYS bezoeken? Registreer jouw badge hier online voor een gratis bezoekwww.demodays2024.be/nl/
Grondverzet blijft de basis van het opzet van DEMO DAYSGrondverzet blijft de basis van het opzet van DEMO DAYS

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!