Barendregt Mechanisatie brengt unieke rotormaaidorser naar Nederland

Gepubliceerd op 25-06-2024 08:30

De Massey Ferguson IDEAL 7-combine maakt zijn opwachting voor een serieuze introductie in de Benelux. Barendregt Mechanisatie opent op zaterdag 22 juni aanstaande de deuren, zodat geïnteresseerden met eigen ogen de MF IDEAL 7-combine kunnen bekijken. Die ondanks zijn grote capaciteit binnen de 3,50 meter transportbreedte blijft.

Volgens Kees Barendregt van Barendregt Mechanisatie uit Oude-Tonge is de markt klaar voor de efficiëntie en de capaciteit van deze maaidorser. “Je koopt met de MF IDEAL vooral ook een stuk arbeidsvreugde.”

Kijkdag zaterdag 22 juni

De Massey Ferguson IDEAL 7, met negen meter PowerFlow maaibord is op 22 juni bij Barendregt Mechanisatie te bezichtigen. Onder het genot van een hapje en een drankje zullen ze alle ins en outs van deze combine laten zien. Op zaterdag 22 juni bent u tussen 11.00 en 17.00 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

MF IDEAL 7-combine

Barendregt, die gespecialiseerd is in Massey Ferguson-combines, is ervan overtuigd dat de MF IDEAL-rotordorser, die in en voor Noord-Europa is ontwikkeld, een plek verovert ten opzichte van de hybride machines en schudder machines. “Ik moest er een hebben om iedereen te laten zien wat een geweldige machine de MF IDEAL-combine is.” 

Akkerbouwkrant

Meer over deze combine leest u in de aankomende editie van de Akkerbouwkrant. Deze valt binnenkort weer bij alle akkerbouwers op de mat.

Bron: www.deloonwerker.nl 

Bron

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!