Bespaar met duurzaam asfaltonderhoud

Gepubliceerd op 20-08-2024 08:30

Op donderdag 12 september organiseert InfraCampus-Stichting IKN in samenwerking met Wegdek Onderhouds Techniek (WOT) een Kennisdeeldag in Harderwijk (gebouw 150). Het thema van de dag is ‘Bespaar met duurzaam asfaltonderhoud’.

Over Wegdek Onderhouds Technieken

Wegdek Onderhouds Technieken (WOT) is een initiatief van de Vakgroep Specialistische Wegenbouw van Koninklijke Bouwend Nederland en Nederlandse aannemers gespecialiseerd in asfaltonderhoud. WOT zet zich in voor het verlengen van de levensduur van bestaande wegen door duurzame en conserverende onderhoudstechnieken. Ze geven bekendheid aan betrouwbare methodes zoals Oppervlakbehandelingen (OB) en Emulsieasfaltbeton (EAB), die niet alleen effectief maar ook milieuvriendelijk zijn.

Kennisdeeldag

U bent welkom vanaf 12.00 uur, met een heerlijke lunch om de (middag)dag goed te beginnen. Tijdens de Kennisdeeldag heeft u ook de gelegenheid om te netwerken met exposanten die hun expertise en innovaties presenteren in de InfraCampus. Samen met WOT is er een inspirerend en informatief programma samengesteld. De details van dit programma kunt u vinden op de website van de InfraCampus.

Voor wie is deze dag bedoeld?

Deze Kennisdeeldag is een ‘must’ voor wegbeheerders en adviesbureaus die betrokken zijn bij wegenonderhoud en meer willen leren over duurzaam asfaltonderhoud. Het is een unieke kans om uw kennis uit te breiden en te leren van de experts in het veld.

Deelname is volledig gratis! Mis deze kans niet en meld u vandaag nog aan. InfraCampus hoopt u te verwelkomen op 12 september voor een dag vol kennis en inspiratie!

Born: www.gwwtotaal.nl

Bron

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!