Nieuwe Kobelco SK140SRLC-7 voor Overvest

Gepubliceerd op 03-09-2020 16:57

Loonbedrijf Overvest uit Langbroek heeft, via de Kemp Groep in De Meern, een compleet uitgeruste Kobelco SK140SRLC-7 rupsgraafmachine in ontvangst genomen. Voor Loonbedrijf Overvest is dit alweer de vierde Kobelco. Wij wensen Overvest ook met deze SK140SRLC-7 heel veel werkplezier.

De compact draaiende Kobelco SK140SRLC-7 is uitgerust met een nieuwe Stage V-motor en is ondanks zijn compacte range bijzonder stabiel. De ISUZU motor kenmerkt zich door een vermogen van 86 kW bij een toerental van 2.200 min-1. Dit is 10% meer dan de Kobelco SK140SRLC-5. De graafkracht van 105,4 kN is maar liefst 17% meer dan het vorige model.

De Kobelco SK140SRLC-7 kenmerkt zich door de combinatie van kracht, snelheid, laag brandstofverbruik en comfort. De cabine is comfortabel, functioneel en van alle moderne technieken voorzien. Een grote draaiknop geeft u de mogelijkheid om alles eenvoudig te bedienen. De 10-inch kleurenmonitor is gemakkelijk af te lezen en de complete menustructuur is logisch opgebouwd.

Flexibel
Voor een flexibele inzet is de Kobelco SK140SRLC-7 door de Kemp Groep voorzien van een Engcon draaikantelstuk. Daarnaast is de machine voorzien van Trimble GPS en centrale smering.

Configurator
Ook interesse in een Kobelco? Stel hem online helemaal samen via onze configurator. Via onze website volgt u de stappen in de deze configurator en vraagt u eenvoudig een passende en vrijblijvende offerte aan. Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs voor hulp of meer informatie.

Over Overvest
Loonbedrijf Overvest uit Langbroek is opgericht in 1965 en heeft sindsdien een uitstekende reputatie opgebouwd en is een echt familiebedrijf. Werkzaamheden, voor de zeer uitgebreide klantenkring, worden uitgevoerd door ervaren medewerkers, welke beschikken over goed onderhouden machines. Loonbedrijf Overvest is gespecialiseerd in Kijk op www.loonbedrijfovervest.nl voor meer informatie.

Bekijk de video

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!