Pon Equipment en Van der Sanden Machines & Service gaan samenwerken

Gepubliceerd op 11-09-2020 17:10

Pon Equipment en Van der Sanden Machines & Service gaan de samenwerking aan om de compacte lijn van Cat machines verder uit te bouwen in Brabant en het zuidelijk deel van Gelderland. Van der Sanden Machines & Service verkoopt, levert en onderhoudt al meerdere jaren Cat minigravers tot en met 10 ton en de compacte wielladers tot 8 ton. Beide partijen zijn overeengekomen deze samenwerking te formaliseren om zo sterker te staan richting de toekomst.

Met Van der Sanden Machines & Service als lokale partner in Brabant en Zuid-Gelderland kan Caterpillar zijn sterke groei in het minigraver segment voortzetten. Tom de Lange, Manager Compact van Pon Equipment kijkt erg uit naar de samenwerking. “Met de vestiging in Drunen worden de Cat minigravers en wielladers vele malen toegankelijker doordat ze bij de lokale dealer beschikbaar zijn. Van der Sanden Machines & Service spreekt de juiste taal en is op de hoogte van de ontwikkelingen in de regio. De sterke en innovatieve minigravers van Cat, gecombineerd met deze ervaren en toegewijde partner zorgen voor een maximaal rendement voor onze klanten!”

Van der Sanden Machines & Service verhuurt en verkoopt compact machines met benodigde aanbouwdelen en verdichtingsmaterieel. De nieuwe locatie aan de Alcoalaan te Drunen heeft een uitgebreide werkplaats waar men terecht kan voor het onderhoud en reparaties van  machines. Daarnaast heeft Van der Sanden Machines & Service een shop met een uitgebreid assortiment aan wegenbouwmaterieel zoals machines, gereedschappen, onderdelen, bedrijfskleding, schoeisel en persoonlijke beschermingsmiddelen.

De samenwerking tussen Van der Sanden Machines & Service en Pon Equipment loopt al een aantal jaren, melden de directeuren Milton van der Sanden en Stefan Dekkers.

“Sinds 2014 zijn wij succesvol met minigravers en compact wielladers van o.a. het merk Caterpillar. Vanuit onze nieuwe locatie in Drunen zijn wij klaar om onze activiteiten verder uit te breiden en met onze prachtige nieuwe werkplaats kunnen wij de klant optimaal van dienst zijn. Vanuit onze jarenlange ervaring kunnen wij praktisch met de klant meedenken en als kleinschalig bedrijf met korte lijnen kunnen wij snel schakelen. Onze kracht is onze specifieke kennis en onze no-nonsense aanpak. Het is een slimme zet van Pon Equipment om met een lokale partij als Van der Sanden Machines deze service in de markt te plaatsen. Zo kunnen partijen in de GWW-sector alsook hoveniers, bouwkundig aannemers, sloopbedrijven en ZZP’ers zeer lokaal over Cat machines beschikken met daarbij de aanverwante producten voor deze bedrijfstakken. Wij zijn trots dit te mogen ondernemen met Pon Equipment en Caterpillar en zien het als een mooie toevoeging aan de dienstverlening richting onze klanten en uiteraard ook richting partijen die ons nog niet kennen.”

Door deze samenwerking wordt Van der Sanden Machines & Service ook direct gekoppeld als servicepartner in de onlangs gelanceerde Arie Fixt ’t app. Deze app helpt gebruikers van Cat minigravers of compacte wielladers bij de uitvoering van onderhoud en acute reparaties. Daarnaast kan men eenvoudig onderdelen bestellen en geeft het een actueel inzicht in de status en locatie van de machine.

U bent per direct welkom bij Van der Sanden Machines & Service. Vanuit de nieuwe locatie aan de Alcoalaan 6 te Drunen staan zij 6 dagen per week voor u klaar.

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!