Producent SNaf SNaf veegborstels breidt verder uit

Gepubliceerd op 01-10-2020 09:50

De wereldwijde crisis schrikt Alfa Systems niet af, meer nog, de firma uit Kruibeke (BE) schakelt nog een versnelling hoger met een investering in nieuwe gebouwen en een terrein als testomgeving voor de SNaf SNaf snelveegborstels. Tijdens deze onzekere tijden blijkt de SNaf SNaf toch een zekerheid. Oorspronkelijk ontwikkeld voor de landbouw, heeft de SNaf SNaf zijn strepen ondertussen ook bewezen in de recyclage, bij grondwerkers, aannemers wegenbouwer en zeker en vast ook bij de betoncentrales.

Zo heeft de CBR groep na een grondige testperiode bij hun Inter-Beton filiaal in Hasselt beslist om ook andere vestigingen over te schakelen naar de SNaf SNaf snelveegborstels. Zo zullen de buren van de site in Heist-op-den-Berg als eerstvolgende ook kunnen meegenieten van een propere industriezone.

Om zijn klanten nog beter te kunnen helpen, heeft zaakvoerder Beny Van Laeken besloten om te investeren in gloednieuwe gebouwen met daarbij horend demo terrein.

"We gaan hierbij vol inzetten om beter te doen dan de strengste energienormen. Daarnaast houden we een heel stuk terrein beschikbaar als testomgeving voor de SNaf SNaf. Hierbij kunnen we dan alle mogelijke omstandigheden van onze klanten simuleren en deze gebruiken voor verdere ontwikkelingen en verbeteringen voor de SNaf SNaf", aldus Beny Van Laeken.

In oktober wordt gestart met de voorbereidende grondwerken om begin 2021 de gebouwen te realiseren. Deze zouden dan in het tweede kwartaal gebruikskaar moeten zijn. Over één ding moeten de Alfa Systems zich alvast geen zorgen maken: een propere werf!

https://www.snelveegborstel.be/https://www.wegenbouw.be/bedrijven/289702/snaf-snaf-snelveegborstel
De SNaf SNaf functioneel in de recyclage, bij grondwerkers, aannemers wegenbouw, centrales ...De SNaf SNaf functioneel in de recyclage, bij grondwerkers, aannemers wegenbouw, centrales ...

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!