Pon Equipment: nu ook servicecontracten voor graafmachines tot 10 ton

Gepubliceerd op 01-10-2020 17:11

Sinds 1 september introduceert Pon Equipment ook servicecontracten voor het compact segment graafmachines in de klasse tot 10 ton. Voor grotere graafmachines en wielladers werden deze contracten in de zomer van 2019 al geïntroduceerd. Door het succes wil Pon Equipment klanten met minigravers nu op dezelfde manier ontzorgen. Klanten hebben de keuze uit drie pakketten, waarbij alleen betaald wordt voor daadwerkelijk gedraaide uren. Een nieuwe vorm van service binnen de branche, met als doel onderhoud zo duidelijk en transparant mogelijk te maken. 

Nieuwe vorm van service binnen de branche

Tot nu toe is Pon Equipment de eerste dealer van graafmachines en wielladers die klanten gestandaardiseerde servicecontracten aanbiedt in dit segment.
 

 “Onderhoud aan machines is ontzettend belangrijk. Niet alleen om efficiëntie te verhogen of stilstand te voorkomen, maar ook om altijd optimaal gebruik te maken van de machines. Het idee is om mensen hierin doorlopend te ontzorgen door de juiste contractvormen aan te bieden. Daarom wordt er betaald per draaiuur en komen klanten niet voor onverwachte kosten te staan. Om in te spelen op verschillende behoeften hebben we drie contractvormen ontwikkeld. Klanten ervaren dit als erg prettig en daarom willen we deze service ook aanbieden binnen ons compact segment graafmachines”, aldus Bram van der Meij, Product Manager Parts & Service bij Pon Equipment.

3 servicecontracten voor minigravers

In drie varianten ontwikkelt Pon Equipment servicecontracten voor iedere situatie. Klanten die zelf in de gelegenheid zijn om (nieuwe) onderdelen te vervangen kunnen kiezen voor het zogenaamde ‘Onderdelen pakket’. Maar ook is er een pakket voor klanten die volledig ontzorgd willen worden door het serviceteam van Pon Equipment. 

De onderhoudscontracten worden in de volgende vormen aangeboden:

  • Onderdelen: onderdelen worden verstuurd, de klant vervangt ze zelf.
  • Onderhoud: het serviceteam van Pon Equipment onderhoudt de machine.
  • Full Service: onderhoud en reparatie op locatie en continue monitoring van de conditie van machines. Ook wordt de garantie op machines verlengd.

“Onze nieuwe generatie graafmachines combineren innovatieve technologieën in een

aantrekkelijke machine. Ook bij onderhoud vinden we innovatie belangrijk. Daarom kunnen klanten binnen alle contractvormen gebruik maken van onze service-app Arie Fixt ‘t.
Met behulp van de Arie app kan de klant o.a. acute storingen melden met een foto of video, waardoor wij sneller kunnen reageren ” voegt Van der Meij er nog aan toe. 


Vanaf 1 september zijn de onderhoudscontracten voor minigravers en kleine wielladers beschikbaar. Pon Equipment wil klanten graag kennis laten maken met de service en biedt als introductieaanbieding bij het afsluiten van een servicecontract nu tijdelijk het eerste jaar gratis onderhoud (t.w.v. €1.000) aan. Check alle info en voorwaarden via: https://www.poncompact.nl/actie-onderhoudscontract/

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!