Draai slimmer met de nieuwe generatie mobiele graafmachines

Gepubliceerd op 02-11-2020 17:01

Ter vervanging van de huidige F-serie introduceert Pon Equipment begin november twee nieuwe mobiele graafmachines: de M314 en de M318. Deze volledig vernieuwde machines moeten de weg plaveien voor de ‘nieuwe generatie mobiele graafmachines’. Snellere en efficiëntere machines met meer comfort, een lager brandstofverbruik en lagere onderhoudskosten.

Waar je de nieuwe generatie mobiele graafmachines van Cat ook naartoe brengt - van stadsstraten tot vuile sloten - zal je ontdekken dat ze een echte aanwinst zijn. Van binnen en van buiten. Door slimme technologieën te combineren met een slim ontwerp, zijn deze innovatieve oplossingen de droom van elke machinist en waardevol voor de eigenaar. Gebouwd voor graafwerkzaamheden op ruw terrein of in de stad, de aantrekkelijk ogende, geheel nieuwe mobiele graafmachines bieden de perfecte balans tussen premium gevoel en praktische functionaliteit.

De nieuwe mobiele graafmachines van Cat worden geleverd met innovatieve, geavanceerde Stage V-motoren. Naast uitstekende prestaties leveren deze nieuwe modellen een laag brandstofverbruik en aanzienlijk lagere emissies, op welk terrein je ook werkt! Met 15% meer zwenkkracht creëer je maximale efficiëntie, zelfs bij het verplaatsen van de zwaarste lasten. Zo kan je de klus nog sneller klaren!

  • Stage V motor
  • 15% meer zwenkkracht
  • 10% minder onderhoudskosten
  • 5% lager brandstofverbruik
  • 10 inch LCD Display met intuïtieve interface
  • Ruimere cabine met meer zicht rondom én optionele 360 camera beschikbaar
  • Eenvoudige bediening, altijd alle knoppen binnen handbereik
Bekijk de video

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!