Atlas 350MH voor Van Esch Metaal Recycling

Gepubliceerd op 12-07-2021 16:06

Van Esch metaal recycling uit Valkenswaard heeft, via Hans van Driel, een Atlas 350MH Stage V mobiele overslagmachine in ontvangst genomen. Deze nieuwe Atlas 350MH vervangt een Caterpillar M318. Wij wensen Van Esch heel veel werkplezier met de nieuwe Atlas.

Deze 35 ton wegende mobiele overslagmachine, met liftcabine en massieve banden, is voorzien van de nieuwste generatie Stage 5 motor. Deze schonere en stillere motor, is goed voor een hoge productiecapaciteit. De Atlas 350MH heeft een vermogen van 245 pk en een bereik van ruim achttien meter. De 350MH is zeer geschikt voor werkzaamheden in de recycling, afvalverwerking, lossen van schepen en vullen van containers.

De Atlas 350MH is volledig naar de wensen en eisen van Van Esch metaal recycling opgebouwd en afgeleverd. De liftcabine geeft de machinist uitstekend zicht op de werkzaamheden want deze zit op ruim vijf meter boven het maaiveld.

Voor een zeer flexibele inzet is de atlas 350MH afgeleverd met een poliepgrijper met 5 half gesloten scharen en een magneetinstallatie.

Over Van Esch metaal recycling

Van Esch metaal recycling is al tientallen jaren actief op het gebied van metaal recycling, inzamelen van oud ijzer, kabels en schroot. Tijdens het recycleproces worden de metalen gescheiden van andere materialen, en worden de metalen samengeperst en verknipt zodat deze aangeboden kunnen worden aan smeltovens waarna het metaal gebruikt kan worden voor een totaal nieuw product als onderdelen voor voertuigen en kabels. Deze firma wordt al jarenlang gerund door de familie van Esch, waardoor kwaliteit, vakbekwaamheid en service gegarandeerd is. Tevens kan men containers plaatsen bij particulieren of bedrijven voor het vervoeren of opslaan van schroot of metaal. Kijk op www.vaneschmetaalrecycling.nl voor meer informatie.

Bron artikel en foto’s: www.hansvandriel.nl

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!