Weer Kobelco SK10SR-2E voor Munsterman

Gepubliceerd op 22-07-2021 14:34

Munsterman BV uit Varsseveld heeft opnieuw, via Hans van Driel in Ommen, de zeer populaire Kobelco SK10SR2E minigraafmachine in ontvangst genomen. Deze Kobelco SK10SR is aangeschaft ter uitbreiding van het verhuurprogramma van Munsterman. Wij wensen Munsterman veel plezier met de nieuwe Kobelco!

Niet huren maar liever kopen. Op iedere Kobelco geldt 36 maanden of 3.000 uur garantie. Stel via onze configurator in een aantal stappen uw nieuwe Kobelco samen. Van werkverlichting, hydraulische (draai)kantelstukken en bakken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een vrijblijvende offerte aan.

De Kobelco SK10SR-2E wordt alom gewaardeerd om zijn kracht, stabiliteit en compactheid. De standaard uitschuifbare onderwagen (750 – 980 mm) garandeert toegankelijkheid wanneer de onderwagen is ingeschoven en stabiliteit in de breedste stand. De joystickbediening zorgt voor optimaal bedieningsgemak en in combinatie met de ergonomisch verantwoorde zitpositie is het voor de machinist urenlang plezierig werken met de Kobelco SK10SR-2E.

Over Munsterman BV
Munsterman BV is een modern en solide familiebedrijf met vestigingen in Varsseveld en Usselo. Munsterman is Premium dealer van Toyota Material Handling, Nilfisk, Haulotte, New Holland en Husqvarna. Munsterman is als landbouwmechanisatiebedrijf o.a. gespecialiseerd in intern Transport, agro industrie, tuin en park, hoogwerkers en reinigingsmachines. Kijk op www.munstermanbv.nl voor meer informatie en het complete leveringsprogramma.

Bron artikel en foto’s: www.hansvandriel.nl

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!