Kobelco minigravers voor De Kuiper Groep

Gepubliceerd op 10-08-2021 15:24

Aannemersbedrijf De Kuiper Groep uit Noordeloos heeft de reuze populaire Kobelco SK10SR-2E en SK17SR-3E minigravers in ontvangst genomen. Deze minigraafmachines zijn door de Kemp Groep uitgerust met hydraulische snelwissel, extra werkverlichting en afgeleverd met een bakkenset.

De Kobelco SK10SR-2E wordt alom gewaardeerd om zijn kracht, stabiliteit en compactheid. De standaard uitschuifbare onderwagen (750 – 980 mm) garandeert toegankelijkheid wanneer de onderwagen is ingeschoven en stabiliteit in de breedste stand. De joystickbediening zorgt voor optimaal bedieningsgemak en in combinatie met de ergonomisch verantwoorde zitpositie is het voor de machinist urenlang plezierig werken met de SK10SR-2E.

De Kobelco SK17SR-3E minigraver heeft een standaard uitschuifbare onderwagen voor optimale stabiliteit en staat door het robuuste ontwerp garant voor jarenlang draaiplezier. Met een uitgeschoven onderwagen draait de bovenwagen binnen de rupsen van de minigraver. Door de combinatie van de zijdelingse graaffunctie en het 'binnendraai' concept kan er vlak langs muren gegraven worden. Door de kleine zwenkradius heeft de SK17SR een werkruimte van slechts 2.030 mm nodig om continu te kunnen graven, zwenken en laden.

Over De Kuiper Groep

De Kuiper Groep is een multidisciplinair aannemersbedrijf. Voor opdrachtgevers staat De Kuiper Groep voor kwaliteit, professionaliteit en duurzaamheid. Van alle disciplines beheerst De Kuiper Groep het gehele traject van ontwerp en advies tot realisatie en onderhoud. Met ruim 50 professionals willen ze de beste zijn op hun vakgebied. Kijk op dekuipergroep.nl voor meer informatie, activiteiten en projecten.

Bron artikel en foto’s: www.kempo-groep.nl

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!