Kobelco SK130LC-11 ‘LONG REACH’ voor Everts

Gepubliceerd op 07-12-2021 15:38

Everts Grond-, Weg- & Waterbouw uit Loosdrecht heeft sinds kort een Kobelco SK130LC-11 met verlengde giek in gebruik. Het werkbereik van deze ‘Long Reach’ Kobelco is circa 13 meter. Wij wensen Everts ook met deze Kobelco veel werkplezier!

De SK130LC-11 is uitgerust met een nieuwe Stage V-motor en kenmerkt zich door een vermogen van 78,5 kW bij een toerental van 2.000 min-1 en een graafkracht van 105,4 kN. De Kobelco SK130LC-11 op 80 cm brede rupsplaten is voor Everts door de Kemp Groep uitgerust met o.a. een verzwaard contragewicht, automatische smering, freshfilter overdruksysteem, extra camera, gereedschapskist op de onderwagen, Topcon voorbereiding en LED-werkverlichting. Daarnaast is de Kobelco SK130LC-11 voor een perfecte uitstraling door Kemp voorzien van professionele belettering.

De machinist waant zich in een luxe cabine waarin hij omringd wordt door de nieuwste technieken. Het interieur is niet alleen mooi maar ook heel functioneel. Een grote draaiknop geeft u de mogelijkheid om alles eenvoudig te bedienen. De 10-inch kleurenmonitor is gemakkelijk af te lezen en ook de bediening van speciale uitrustingsstukken is volledig geïntrigeerd. De ergonomisch verantwoorde en lucht geveerde stoel heeft een uitstekende dempende werking.

Everts Grond-, Weg- & Waterbouw
Everts richt zich op het aannemen van werken en het verhuren van grondverzetmachines. Zij maken straatwerk, rioleringen, plaatsen beschoeiingen en voeren civiel- en cultuurtechnische werkzaamheden uit en onderscheiden zich door het leveren van hoge kwaliteit. Daarnaast leveren zij machines met een ervaren vakkracht in grondwerken, rioleringswerken, sloopwerken en overslag. Kijk op www.everts-gww.nl voor meer informatie.

Bron artikel en foto’s: https://kemp-groep.nl/afgeleverd/

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!