Kobelco SK17SR-3E voor Damsteegt

Gepubliceerd op 23-12-2021 11:27

Aannemersbedrijf Damsteegt BV uit Meerkerk heeft opnieuw de populaire Kobelco SK17SR-3E minigraver met canopy in ontvangst genomen. Eerder nam Damsteegt ook al een Kobelco SK75SR-7 rupsgraafmachine in gebruik. Wij wensen Damsteegt ook met deze machine weer net zoveel draaiplezier!

De Kobelco SK17SR-3E minigraver met canopy heeft een standaard uitschuifbare onderwagen voor optimale stabiliteit en staat door het robuuste ontwerp garant voor jarenlang draaiplezier. Met een uitgeschoven onderwagen draait de bovenwagen binnen de rupsen van de minigraver. Door de combinatie van de zijdelingse graaffunctie en het 'binnendraai' concept kan er vlak langs muren gegraven worden. Door de kleine zwenkradius heeft de SK17SR een werkruimte van slechts 2.030 mm nodig om continu te kunnen graven, zwenken en laden.

Deze minigraafmachine is door de Kemp Groep uitgerust met een hydraulische snelwissel en afgeleverd met extra bakken.

Over Damsteegt
Aannemersbedrijf Damsteegt BV is opgericht in 1992 als éénmanszaak. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming die dagelijks met circa 20 medewerkers diverse grond-, weg- en waterbouw projecten realiseert. Dit doen zij voor zowel gemeenten als waterschappen, bedrijven, aannemers en particulieren. Damsteegt is gespecialiseerd in waterwerken zoals bruggen, steigers, jachthavens en beschoeiingen. Kijk op www.damsteegtwaterwerken.nl voor meer informatie.

Bron artikel en foto’s: https://kemp-groep.nl/afgeleverd/

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!