Donselaar blijft trouw aan Atlas

Gepubliceerd op 29-12-2021 12:25

Wederom heeft de firma W.G. Donselaar Kraanverhuur- en Loonbedrijf vof uit Leerdam een nieuwe Atlas mobiele graafmachine in gebruik genomen. Deze Atlas 160W voldoet aan stage V emissienorm en beschikt over een moderne cabine met vernieuwd dashboard. 

De Deutz 6-cilinder motor van de Atlas 160W heeft een vermogen van 143 pk en dankzij het motortoerental van max. 1800 t/min een laag brandstofverbruik. De circa 17 ton wegende Atlas 160W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting.

Uitrusting
Deze Atlas 160W is extra compleet uitgerust. Denk hierbij aan o.a.: hydraulische snelwissel CW30 met lasthaak, BMWT startonderbreker, overdrukunit, opklapbare treeplank voor de cabine en dieseltank, trekhaak in het schuifblad, extra werkverlichting, 7-polige stekker op de onderwagen, NTZ fijnfilter en kunststof spatborden.

W.G. Donselaar Kraanverhuur- en Loonbedrijf vof is gespecialiseerd in de verhuur van grondverzetmachines en machines t.b.v. cultuurtechnische werken en groenvoorziening.

Bron artikel en foto’s: https://kemp-groep.nl/afgeleverd/donselaar-blijft-trouw-aan-atlas

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!