TECHNI-MAT kijkt uit naar 2e editie

Gepubliceerd op 05-01-2022 14:50

De basis voor TECHNI-MAT werd in het najaar van 2020 gelegd.
Ondertussen kijken we volop uit naar die tweede editie.

De eerste editie van TECHNI-MAT vond plaats in ongewone omstandigheden en we hoopten allemaal dat Covid-19 ondertussen verleden tijd zou zijn. Toch durven we opnieuw hoopvol en optimistisch naar de toekomst kijken. Ondertussen treffen wij alle voorbereidingen voor een succesvolle 2e editie van TECHNI-MAT.

We kunnen u ook melden dat beurzen, ook na het meest recente Overlegcomité, nog steeds mogen doorgaan. Beurzen vallen onder het handelsprotocol (winkels en winkelcentra) en worden niet als evenement beschouwd. De overheid ziet beurzen als essentieel voor het economisch weefsel, dat is dus alvast goed nieuws.

Wij kijken er heel hard naar uit om u op 9 en 10 maart 2022 te mogen verwelkomen in Kortrijk Xpo.

Randprogramma
Het programma van TECHNI-MAT begint stilaan vorm te krijgen.

Als bezoeker van TECHNI-MAT zal u heel wat inspirerende sessies kunnen volgen: GIPOD met focus op rol van aannemers, kwaliteit van infrastructuurwerken, klimaatrobuust ontwerpen, ... . Deze maand worden de thema's gecommuniceerd op de website. Hou deze dus zeker in de gaten.

Het contentprogramma wordt georganiseerd in samenwerking met onder andere:
Bouwunie, FedBeton, Confederatie Bouw, Aquaflanders, BGO-OBAC, Digitaal Vlaanderen, Cluster Complementaire Bedrijven, OCW en Vives.

Klik hier om te registreren voor een gratis bezoek.Bron artikel en foto: https://www.techni-mat.eu/

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!