Kobelco SK30SR-6E voor S.A.M. Schagen

Gepubliceerd op 26-01-2022 14:08

S.A.M. Schagen B.V. uit Zuidermeer heeft, via de Kemp Groep, een Kobelco SK30SR-6E Stage V minigraver in ontvangst genomen. Deze Kobelco minigraafmachine voldoet uiteraard aan de nieuwste Stage V emissienormen. Wij wensen S.A.M. Schagen veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK30SR-6E biedt praktische en prestatie verhogende functies. De  energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. Door het Integrated Noise and Dust Reduction Cooling System (iNDr) van Kobelco is het geluidsniveau van de machine zeer laag. Het iNDr filter zorgt ook voor minder vervuiling van het koelsysteem en het luchtfilter. Hierdoor blijven optimale prestaties gewaarborgd, ook onder zware omstandigheden.

De Kobelco SK30SR-6E voor S.A.M. Schagen is onder andere voorzien van kruisbediening t.b.v. bediening verlenggiek, extra werkverlichting, maaikorffunctie en een gereedschapskist op de onderwagen. Daarnaast is de machine in de bedrijfskleur gespoten en afgeleverd met een kantelsnelwissel en brede bak.

Over S.A.M. Schagen B.V.
S.A.M. Schagen B.V. is een loonbedrijf uit Zuidermeer is gespecialiseerd in beschoeiingen, infra techniek en agrarisch loonwerk. Op www.samschagenbv.nl vindt u informatie over al deze werkzaamheden, het machinepark en diverse projecten.

Bron artikel en foto’s: https://kemp-groep.nl/afgeleverd/

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!