Gunter Groep B.V. nu ook op Entreeding

Gepubliceerd op 03-02-2022 09:14

Met het Entreeding lidmaatschap wordt Gunter Groep B.V. niet alleen zichtbaar voor andere leden in de regio. Zo heeft Gunter Groep B.V. nu ook inzicht in het vraag en aanbod wat dagelijks op Entreeding geplaatst wordt.
Wanneer iemand in de regio op zoek is naar materieel of personeel wat Gunter Groep B.V. heeft dan ontvangt deze een email. Als het ook beschikbaar is kan direct contact worden opgenomen met de aanvrager.

Zo hoeft niemand meer doelloos rond te bellen met de vraag of iemand iets nodig of over heeft.

Inzicht in vraag en beschikbaarheid op pc/tablet/smartphone. Altijd en overal.

Wilt u net als Gunter Groep B.V. ook inzicht in vraag en beschikbaarheid van GWW personeel, materieel en grondstoffen?
​Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Het bedrijf

Gunter Groep is een dynamisch bedrijf binnen de disciplines groen, grond, weg- en waterbouw. Met enthousiasme en passie voor het vak proberen wij iedere opdracht, zowel als aannemer, in onderaanneming als verhuur, zo goed mogelijk uit te voeren voor de opdrachtgever. In principe gaan wij geen uitdaging uit de weg waardoor we dagelijks onze specialismen uitbreiden.

We zijn ervan overtuigd dat we er samen voor moeten zorgen dat onze ecologische voetafdruk zo klein als mogelijk moet zijn. Daarom hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel, en proberen we aan alle kanten bij te dragen aan CO2-reductie.

Kwaliteit leveren is voor ons niets nieuws, dat is ons uitgangspunt. Op ons kunt u bouwen. We hebben dan ook verschillende certificaten behaald die dat onderstrepen.

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!