Schaeff TL80 wiellader voor Abemec

Gepubliceerd op 19-04-2022 14:43

Abemec uit Mariënberg heeft via Kemp Groep in Ommen een compacte, comfortabele en veelzijdige Schaeff TL80 wiellader geleverd aan een melkveehouderij in Junne. Wij wensen hen veel plezier met de nieuwe wiellader en danken Abemec voor de samenwerking!

De Schaeff TL80 Stage V, met dansonderdrukking in het hefcircuit, is een compacte shovel met een hoge rijsnelheid. Deze machine is zorgvuldig afgewerkt, compact, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt een goed zicht op het werkgebied. De Schaeff TL-serie kenmerkt zich door de krachtige hydrauliek, de hoge hef- en uitbreekkrachten, de eenvoudige bediening en de multifunctionele joystick.

De circa 4,9 ton wegende TL80 heeft een motorvermogen van van 61 pk en een maximale kieplast van 3.500 kg. De Schaeff TL80 kenmerkt zich daarnaast door een hoge rijsnelheid (36 km) en goed zicht op het werkgebied. De motor voldoet aan de EU Stage V norm en garandeert een lager brandstofverbruik en lagere emissies. Het wisselen van een bak naar palletvorken en andersom is makkelijk en comfortabel vanuit de cabine te realiseren d.m.v. het hydraulische snelwisselsysteem.

 

Over Abemec
Abemec is een gespecialiseerd landbouwmechanisatiebedrijf voor Nederland met 23 vestigingen. Met diverse specialisten bieden zij veehouders, akkerbouwers, tuinbouwers, fruittelers en loonwerkers een breed pallet aan topmerken. Met een pakket services, vakbekwame monteurs en rijk uitgeruste servicebussen zorgen zij voor alle voorkomende vormen van onderhoud en reparatie, mobiel en dichtbij. Kijk op www.abemec.nl voor meer informatie.

Bron artikel en foto’s; https://kemp-groep.nl/afgeleverd/

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!