JDB Groep blijft trouw aan Kobelco!

Gepubliceerd op 25-04-2022 15:13

Het machinepark van JdB groep uit Hoofddorp bestaat al voor een groot deel uit Kobelco rupsgraafmachines. En dit is de eerste levering van weer zes nieuwe machines die de komende periode zullen worden uitgeleverd. Door de verlengde giek van deze Kobelco SK210LC-11 heeft de machine een werkbereik van circa 12,5 meter. Kemp Groep wenst JdB groep weer net zoveel werkplezier met deze nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK210LC uit de nieuwe 11 generatie biedt ongekende prestaties, grote efficiëntie en hoge productiviteit door veel vermogen en snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienormen. De 4-cilinder motor van 124 kW levert het benodigde vermogen voor de prestaties. De bakkracht bedraagt maar liefst 157 kN. Ondanks deze kenmerken is de SK210LC-11 één van de meest efficiënte graafmachines in zijn klasse en voldoet uiteraard aan de strengste Stage V milieueisen. De bediening vanuit de meest comfortabele en moderne cabine heeft en zal veel machinisten overtuigen.

De Kemp Groep heeft de Kobelco SK210LC-11 onder andere afgeleverd met een hydraulische snelwissel, dom onder de monoboom, extra verzwaard ballastblok, Fresh Filter overdruk, automatisch smeersysteem, startonderbreker, treeplanken, extra werkverlichting rondom en een gereedschapskist op de onderwagen. Daarnaast is de machine afgeleverd in de opvallende bedrijfskleuren van JDB.

Over JdB groep
JdB groep is een familiebedrijf die zich de afgelopen 75 jaar heeft ontwikkeld als allround partner voor grond-, weg en waterbouw. Door middel van een slimme aanpak én uitvoering gaan wij de samenwerking aan met onze klanten en streven hierbij naar kwaliteit. Samen met onze partners zetten wij onze grond- en bouwexpertise om in de basis onder ambitieuze (bodemgerelateerde) projecten. Kortom, JdB is dé basis voor bouwprojecten. Kijk op www.jdbgroep.nl voor meer informatie.

Bron artikel en foto’s: https://kemp-groep.nl/afgeleverd/

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!