Kobelco SK58SRX-7 voor Kees Calis Machineverhuur

Gepubliceerd op 29-04-2022 09:48

Kees Calis Machineverhuur uit Bunschoten heeft na een Kobelco SK55SRX-6, nu ook de nieuwste Kobelco SK58SRX-7 toegevoegd aan het verhuurprogramma. Deze minigraver met Stage V motor is door Kemp Groep afgeleverd met een hydraulische snelwissel, extra werkverlichting en complete bakkenset.

“De nieuwe standaard in minigravers”. Kobelco heeft weer een grote stap gezet met de nieuwe Kobelco SK58SRX-7. De minigraafmachine beschikt over de meest luxueuze cabine in zijn klasse. Uitgerust met led-verlichte schakelaars en draaiknoppen. Daarnaast beschikt deze compacte en toch krachtige SK58SRX-7 over de nieuwe energiebesparingsmodus (S-modus) van Kobelco. Deze S-modus bespaart tot wel 26% meer brandstof t.o.v. de H-modus.

De minigravers van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze minigraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. Het toegevoegde +E-systeem omvat ook de uitlaatdemper onder de machine.

Over Kees Calis
In 1995 is Kees Calis voor zichzelf begonnen met één enkele minigraafmachine. Ondertussen verhuurt Calis een ruim programma aan o.a. rupsgravers, minigravers, midigravers wiel- en rupsdumpers, diverse shovels en hoogwerkers. Ook uitrustingsstukken zoals sloophamers, sorteergrijpers, crushers, grondboren, trilplaten en trilblokken zijn te huur. Door de eigen transportmiddelen is de aan- en afvoer van machines geen probleem. Kijk op www.keescalis.nl voor meer informatie.

Bron artikel en foto's: https://kemp-groep.nl

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!