Kobelco SK10SR-2E voor Schipper

Gepubliceerd op 10-05-2022 17:44

Schipper Mechanisatie BV uit Putten heeft, via Kemp Groep, de populaire Kobelco SK10SR-2E minigraver in ontvangst genomen. Deze Kobelco minigraver wordt door Schipper afgeleverd aan een eindgebruiker. Wij danken Schipper Mechanisatie voor de samenwerking!

De Kobelco SK10SR-2E wordt alom gewaardeerd om zijn kracht, stabiliteit en compactheid. De standaard uitschuifbare onderwagen (750 - 980 mm) garandeert toegankelijkheid wanneer de onderwagen is ingeschoven en stabiliteit in de breedste stand. De joystickbediening zorgt voor optimaal bedieningsgemak en in combinatie met de ergonomisch verantwoorde zitpositie is het voor de machinist urenlang plezierig werken met de Kobelco SK10SR-2E

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Schipper Mechanisatie BV
Schipper Mechanisatie B.V. is een familiebedrijf met ruim 75 jaar historie. Schipper is dé specialist op het gebied van landbouwmachines, tractoren, tuin & park en hogedrukreiniging. U kunt bij Schipper terecht voor onderhoud van uw machines. Bent u op zoek naar een nieuwe tractor of landbouwmachine dan helpen zij u graag met het zoeken naar de perfecte minigraver, trekker, shovel, gazonmaaier, landbouwmachine etc. Kijk op www.schippermechanisatie.nl voor meer informatie.

Bron artikel en foto’s: https://kemp-groep.nl/afgeleverd/

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!