Steelwrist voor het derde jaar op rij erkend als een van de best geleide bedrijven van Zweden

Gepubliceerd op 17-06-2022 15:22

Steelwrist, de wereldwijde fabrikant van tiltrotators, snelwissels en uitrustingsstukken voor graafmachines, heeft opnieuw de Sweden’s Best Managed Companies-erkenning ontvangen, gesponsord door Deloitte in samenwerking met Nasdaq.

Peter Dovrell, Stefan Stockhaus, Ulrika Fogeby, Markus Nilsson, Lotta Barclay, Fredrik Segerström, NPeter Dovrell, Stefan Stockhaus, Ulrika Fogeby, Markus Nilsson, Lotta Barclay, Fredrik Segerström, N

Best Managed Companies is een kwaliteitsprijs die het algehele succes van particuliere Zweedse bedrijven erkent op basis van strategie, het nemen van beslissingen, bedrijfscultuur en financiële prestaties.

“Deze prijs is volledig het resultaat van veel hard werk door de Steelwrist-medewerkers over de hele wereld. We blijven bouwen aan het bedrijf en onze productlijn om onze wereldwijde groei te ondersteunen en tegelijkertijd onze zeer specifieke Steelwrist-cultuur te behouden. Als medeoprichters van Open-S, de wereldwijde standaard voor volautomatische snelwissels, zijn we buitengewoon goed gepositioneerd voor de toekomst en het is met grote trots dat we deze erkenning krijgen”, zegt Stefan Stockhaus, CEO van Steelwrist.

“We zijn er trots op dat we voor het vierde jaar op rij de erkenning als Best Managed Companies van Zweden kunnen uitdelen. De bedrijven van dit jaar hebben stabiliteit getoond door een pandemie, terwijl ze tegelijkertijd hun activiteiten bleven ontwikkelen. Ik ben blij om onze Best Managed Companies te feliciteren en kijk ernaar uit om het met hen te vieren”, zegt Therese Kjellberg, partner bij Deloitte en verantwoordelijk voor Best Managed Companies in Zweden.

Best Managed Companies werd in 1993 in Canada opgericht en is sindsdien in meer dan 20 landen over de hele wereld geïntroduceerd. De Best Managed Companies van Zweden werd in 2018 gelanceerd door Deloitte in samenwerking met Nasdaq. Dit is het vierde jaar van de prijs. Een onafhankelijke jury heeft de 20 bedrijven geselecteerd die dit jaar de prijs hebben ontvangen.

Bron artikel en foto:n https://steelwrist.com/
Peter Dovrell, Stefan Stockhaus, Ulrika Fogeby, Markus Nilsson, Lotta Barclay, Fredrik Segerström, NPeter Dovrell, Stefan Stockhaus, Ulrika Fogeby, Markus Nilsson, Lotta Barclay, Fredrik Segerström, N

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!