CW Russell Plant Hire breidt Hyundai-machinepark uit

Gepubliceerd op 14-11-2022 08:50

Vermogen. Betrouwbaarheid. Comfort. Dit zijn de fundamentele eisen die CW Russell aan zijn machines stelt, en dit zijn de kwaliteiten die het bedrijf ertoe hebben gebracht 1 merk te kiezen voor zijn machinepark van graafmachines en wielladers - Hyundai. 

Het verhuurbedrijf CW Russell dat in Middlesborough is gevestigd, werd 28 jaar geleden opgericht en is een multi-servicebedrijf dat wegtransport, levering van aggregaten, opruimwerkzaamheden, grondverzet- en graafwerkzaamheden in Noord-oost-Engeland aanbiedt. Daarnaast beschikt het ook over een verhuurafdeling die machines levert voor kleine verhuur-, sloop- en vuilruimprojecten.

 

De afgelopen twee jaar waren het de machines van Hyundai Construction Equipment die werden voorzien van de karakteristieke rode kleurstelling van het CW Russell-machinepark. Het bedrijf heeft onlangs geïnvesteerd in belangrijke nieuwe aanwinsten, waaronder gloednieuwe HX300AL, HX330AL rupsgraafmachines, met een gewicht van respectievelijk 30 en 33 ton, en de HL970A wiellader.Alle nieuwe machines hebben de kenmerken van de nieuwe A-serie van Hyundai - krachtige prestaties, betrouwbaar gebruik en uitstekend comfort voor de operator. 

 

De beste ooit
Ze worden toegevoegd aan een uitgebreid Hyundai-machinepark dat sinds mei 2020 is opgebouwd en in totaal zes laders en tien graafmachines omvat. Sinds de overstap naar Hyundai plukt CW Russell daar al de vruchten van, aldus Tom Russell, directeur van CW Russell. Hij noemt zijn Hyundai-machinepark "de beste machines die we ooit hebben gekocht".

Hij gaat verder: "De graafmachines in ons machinepark moeten over voldoende vermogen beschikken. Ze verwerken grote volumes tijdens het breken en zeven, en de Hyundai's zijn meer dan opgewassen tegen deze uitdaging - ze klaren de klus veel sneller dan normale graafmachines dat zouden doen."

 

Machinepark met zware machines
CW Russell beheert momenteel een machinepark van in totaal meer dan 40 machines, variërend van graafmachines van 20-50 ton, wielladers en een reeks brekers en zeefmachines. 

Tom vult aan: "Onze operatoren werken graag met de A-serie, de feedback daarover is gewoon fantastisch. Ze leveren continu prestaties en ze zijn uitzonderlijk zuinig in brandstofverbruik. De operatoren waarderen al het moderne comfort in de cabine - Bluetooth, een fantastische airco, comfortabele stoelen - details die belangrijk zijn in onze branche, omdat ze de ervaring voor onze klanten verbeteren, waardoor ze bij ons terug blijven komen."

 

Verlaging van de uitvaltijd
CW Russell heeft een sterke band opgebouwd met Hyundai-dealer Taylor & Braithwaite, wat nog een reden is waarom Tom voor Hyundai blijft kiezen. 

Tom vertelt: "De ondersteuning die we van Taylor & Braithwaite krijgen, is ongeëvenaard - de beste ondersteuning die we van een dealer hebben gehad. We worden regelmatig gebeld om te controleren of we tevreden zijn en eventuele problemen worden meteen opgelost. Ze begrijpen het drukke karakter van onze branche en weten onze uitvaltijden altijd op te lossen, zodat we nooit met een machine zitten die in gebruik had kunnen zijn. We hebben andere merken en andere dealers geprobeerd, maar we blijven zeker bij Hyundai en onze collega's bij Taylor & Braithwaite."

Toevoegingen aan de A-serie 
De rupsgraafmachines HX300AL en HX330AL maken deel uit van de gloednieuwe A-serie van Hyundai: een nieuwe generatie bouwmachines die voldoet aan de Europese Stage V-emissienorm. Of het nu gaat om bouwwerkzaamheden, grote graafprojecten, mijnbouw of afvalbeheer, ze leveren ultieme prestaties door superieure stabiliteit en een optimale gewichtsverdeling. Doordat ze op maat gemaakt zijn voor zware graaf-, hef- en nivelleerwerkzaamheden gaan ze lang mee met een minimale uitvaltijd.

Het wielladerprogramma van de A-serie wordt uitgebreid met de nieuwe HL970A - met componenten die afgestemd zijn op prestaties, voor een maximale productiviteit en een verbeterd bedrijfstijdbeheer, terwijl een groot aantal veiligheids- en comfortfuncties de operator een nieuw niveau van comfort en controle bieden.

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!