‘Komptech Lacero 8010’ sneldraaier nu ook in gebruik bij G.M. Damsteegt BV

Gepubliceerd op 05-02-2024 08:30

G.M. Damsteegt BV heeft geïnvesteerd in de allernieuwste, robuuste en indrukwekkende shredder, de  “Komptech Lacero 8010” sneldraaier op rupsen.  Een maximale doorvoercapaciteit en een robuust ontwerp zijn de belangrijkste kenmerken van de nieuwe Lacero 8010.

Damsteegt verhuurt schudzeven, sterrenzeven en trommelzeven, maar ook transportbanden, magneetbanden, stenenbanden of een leescabine. Shredders, overslagkranen en overig werkmaterieel om de recyclingmachines draaiende te houden en de producten op de juiste locatie te brengen. We verhuren al meer dan 10 jaar recyclingmachines of combinaties waarbij we uw afvalhoop verwerken van A tot en met Z en na verwerking een mooi restproduct leveren.

Er is weer behoefte aan meer capaciteit en daarvoor is de nieuwe sneldraaier van Komptech aangeschaft. Het hart van de machine is een zware rotor in combinatie met de maar liefst 811 PK sterke Stage V Cat® C18-motor. Met een zeer hoge capaciteit per uur verkleint hij vrijwel elk type groenafval en sloophout. De enorme invoerbunker met agressieve stalen platenbaan en invoerwals voert het materiaal op effectieve wijze naar de grote toevoeropening van 760 x 1.520 mm. Het rotorontwerp heeft 16 beitelhouders, waarvan de gepantserde beitels zelf aan twee kanten gebruikt kunnen worden.

Wij geven vrijblijvend advies en adviseren u graag.
​U kan contact opnemen met Maarten van Ettekoven, +31 6 21186315, recycling@gmdamsteegt.nl.

G.M. Damsteegt B.V.
Kraanverhuur, grondverzet, recycling en zuigtechniek
Westeinde 46
2969 BM  Oud-Alblas
0184-692767
info@gmdamsteegt.nl

Bron

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!