Eerste Goldhofer diepladers voor Zwatra

Gepubliceerd op 23-07-2024 08:30

 

Goldhofer levert de eerste diepladers af aan Zwatra B.V. De Goldhofer diepladers uit de FT-series worden geleverd met vele accessoires, waardoor een brede inzet mogelijk is.

Met een geschiedenis die teruggaat tot 1705, staat de naam Goldhofer synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten, van modulaire systemen tot volledig geïntegreerde heavy-duty oplossingen, afgestemd op de specifieke behoeften van de individuele klant. Goldhofer staat voor technologische uitmuntendheid en heeft zichzelf in de voorhoede van de wereldmarkt gepositioneerd door een beleid van voortdurende innovatie. Zwatra B.V. heeft zich door haar inzet, expertise en uitgebreide wagenpark ontwikkeld tot een toonaangevende aanbieder van zware transportdiensten. Het Nederlandse bedrijf heeft een overtuigend trackrecord in het nauwkeurig en zorgvuldig uitvoeren van complexe logistieke taken.

Functioneel

De nieuwste toevoeging aan de Zwatra-vloot bestaat uit 14 aslijnen van de Goldhofer FT-series, gepresenteerd op Bauma 2022, met een verhoogd buigmoment voor het hanteren van extreme ladingen. De keuze uit 285-banden met een breedte van 2.750 mm biedt verbeterde stabiliteit en veiligheid voor zwaar transport. De bestelde accessoires, waaronder zwanenhalzen en laadvloeren met diverse componenten voor extra functionaliteit, vergroten de mogelijkheden van Zwatra om een breed scala aan ladingen veilig en efficiënt te vervoeren.
Deze eerste bestelling werd afgehandeld door Matrax B.V., de exclusieve Nederlandse verkoopagent van Goldhofer. Deze samenwerking is een uitdrukking van de sterke banden en het wederzijdse vertrouwen dat tussen de bedrijven bestaat en vertegenwoordigt een belangrijke stap in de strategie van Goldhofer om uit te breiden op de Nederlandse markt. Rob van Mosseveld, Goldhofer Sales Representative voor Nederland bij Matrax B.V., is enthousiast: “Een uniek succes dat de sterke samenwerking tussen Goldhofer en Matrax onderstreept en een blijvende impuls zal geven aan de Nederlandse markt.

FT-serie

De FT-series van Goldhofer is een baanbrekende oplossing die ongekende flexibiliteit en investeringszekerheid biedt voor de zware transportsector. Het basisvoertuig kan bij de bestelling individueel worden geconfigureerd om aan de individuele wensen te voldoen. Systeemwijzigingen kunnen op elk moment eenvoudig worden doorgevoerd, waardoor flexibel kan worden ingespeeld op veranderende marktvereisten en de totale bedrijfskosten duurzaam kunnen worden verlaagd. De FT-serie kan worden gecombineerd met vrijwel alle Goldhofer-modules, ongeacht de basisbreedte of bandenkeuze. Bestaande traileraccessoires zoals laaddekken en zwanenhalzen kunnen zonder problemen worden gebruikt.
Verschillende opties voor enkele en dubbele montage banden ronden het scala aan mogelijke configuraties af. Bovendien openen de flexibele aanpassingen die beschikbaar zijn met de FT-series mogelijkheden voor nieuwe modellen. Ook samenwerking met nieuwe partners en cross-rentingactiviteiten worden gefaciliteerd. Omdat de ascompensatiecilinders eenvoudig kunnen worden vervangen en er combinatiepakketten kunnen worden gekocht, is de FT-serie ook ideaal gepositioneerd voor de markt voor gebruikte voertuigen. Dit genereert hogere verkoopprijzen en helpt de waarde van de vloot te behouden. De FT-series van Goldhofer is een toekomstgerichte oplossing die voldoet aan de uiteenlopende behoeften van de individuele klant en die nu een revolutie teweegbrengt in de zware transportindustrie.

Vertrouwen

De unieke transportoplossing voor kabeltrommels, die ook bij de bestelling was inbegrepen en nu deel uitmaakt van het Zwatra-aanbod, is een goed voorbeeld van de innovatieve oplossingen van Goldhofer. Hiermee kunnen kabeltrommels van verschillende afmetingen en gewichten veilig en efficiënt worden getransporteerd en is de kabeltrommel voorzien van een geïntegreerde afwikkelaar, wat Zwatra een aanzienlijk concurrentievoordeel oplevert.
Günther Vogel, Area Sales Manager bij Goldhofer, zegt: “Een toonaangevend Nederlands bedrijf heeft als eerste klant vertrouwen gesteld in Goldhofer, met zijn focus op maximale flexibiliteit en toekomstgerichte producten, en we voelen ons zeer vereerd. Deze order is een duidelijke bevestiging van vertrouwen en erkenning van onze leidende positie in de sector.” Mark Heijdra, Commercieel Manager en Dennis de Groot, Operationeel Manager bij Zwatra B.V., zijn duidelijk onder de indruk van de kwaliteit en prestaties van hun nieuwe materieel: “Wij zijn zeer tevreden over de producten van Goldhofer en kijken uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking.
De voltooiing van de eerste order van Zwatra B.V. vertegenwoordigt niet alleen een mijlpaal in de geschiedenis van de twee bedrijven, maar wijst ook de weg voor een toekomst waarin Goldhofer en Zwatra B.V. gezamenlijk nieuwe maatstaven zullen zetten op het gebied van zwaar transport. Dit partnerschap laat zien hoe buitengewone resultaten kunnen worden bereikt door samenwerking, vertrouwen en uitmuntendheid op het gebied van technologie en engineering.

Bron: www.bouwmachieneweb.com

Bron

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!