Grondverzetdagen 2024 bij Staad in Veghel met grote primeur

Gepubliceerd op 27-08-2024 08:30

Na 5 jaar is het eindelijk weer zo ver, de open dagen van Staad in Veghel, ook wel bekend onder de noemer: Grondverzetdagen. Op vrijdag 13 en zaterdag 14 september is iedereen van 10:00 tot 17:00 uur van harte welkom om te aanschouwen wat er in de afgelopen 5 jaar bij Staad is gebeurd. Geven zij een blik richting de toekomst én zoals altijd zijn er veel grondverzetmachines te bewonderen, waarvan sommige live in actie. Tijdens deze dagen presenteert Staad een hele dikke primeur, alleen al daarvoor is een ritje naar Veghel meer dan de moeite waard. De toegang en het parkeren zijn beide dagen gratis.

Diesel en elektrisch

Staad is de afgelopen jaren enorm gegroeid en het event groeit daarin mee. Door de nieuwe tweede locatie, die sinds mei in gebruik is genomen, bevind dit evenement zich op twee locaties. Op de nieuwe R&D locatie, eveneens aan de Doornhoek, besteed Staad aandacht aan emissieloze elektrische machines en de benodigde laadinfra. Op de vertrouwde hoofdvestiging staat alles in het teken van de diesel machines.

Mega zandbakken

De Grondverzetdagen bij Staad staan bekend om draaiende grondverzetmachines, het echt verzetten van grond én dat je de medewerkers het hemd van het lijf mag vragen. Nu zijn er opnieuw graafmachine demo’s en daarvoor zijn op beide locaties mega zandbakken aangelegd om enkele Staad krachtpatsers live te zien draaien. Grond zal er dus zeker verzet worden!

PRIMEUR

Wat is er nou mooier om tijdens de open dagen een primeur te kunnen showen. Staad doet het. Kom oog in oog te staan met hun allernieuwste krachtpatser, een 55-tons elektrische graafmachine op rupsen. Deze brute machine krijgt de hoofdrol tijdens het event en over deze machine mag jij ook alles vragen. Er lopen veel enthousiaste medewerkers rond die er graag meer over vertellen.

Het nieuwe Fusion® is ook present

Fusion® is een nieuw merk van Staad en is eind 2023 gelanceerd. Fusion® heeft vanaf het begin een mooie groei doorgemaakt en de ontwikkeling van de bijbehorende producten en diensten gaan snel. De Grondverzetdagen zijn een mooi moment om kennis te maken met de professionals, de producten en diensten van Fusion®. Zij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden van een optimale groene energievoorziening, want dat is waar Fusion® voor #Staad.

Innovatief en duurzaam

Sinds de laatste Grondverzetdagen is Staad van 40 naar ruim 100 collega’s gegroeid en zijn ze in het Brabantse Veghel echt innovatief bezig geweest. Dit heeft er onder andere voor gezorgd dat er in totaal meer dan 200 duurzame grondverzetmachines zijn verkocht, in Nederland maar ook in het buitenland. Dit alles doen zij met een enthousiast team professionals vol passie, kunde én trots waar jij tijdens deze dagen kennis mee kunt maken.

Partners stands én Staad merchandise

De Grondverzetdagen zijn meer dan alleen de grondverzetmachines, er zijn ook partners aanwezig waarmee Staad nauw samenwerkt in de op- en aanbouw van de machines en andere producten. Deze partners: Rototilt, SCM Modifications, engcon, Wiejelo, Den Hartog, Sitech en BM Air, vertellen je graag meer over de samenwerking en laten zien wat zij te bieden hebben. Dit alles doen zij vanuit eigen stands, alleen al leuk en gezellig om langs deze stands te gaan en dan kom je gegarandeerd ook de Staad merchandise stand tegen, vol met leuke, originele en nieuwe Staad ‘die-wil-ik-hebben-dingetjes’.

Speciaal voor kinderen

Tijdens de open dagen is er echt voor elk wat wils, zo ook voor kinderen. Zij zijn meer dan van harte welkom en speciaal daarvoor staan er springkussens, is er een zandbak om in te spelen en kunnen er leuke spellen worden gedaan zoals vier-op-een-rij. Maar er is nog veel meer, schminken, kids-tattoos en zeker ook ranja.

Horecaplein

Even opladen met een hapje en een drankje is mogelijk op het speciaal daarvoor ingerichte horecaplein. Hier kan jij even lekker bijkomen en napraten over al dat moois wat je bij Staad hebt gezien. Meer dan dit mogen wij niet verklappen, daarvoor moet jij gewoon even gaan kijken in Veghel, ook om er de #Staadkracht zelf te ervaren. Staad gaat met veel energie de toekomst in en jij bent er meer dan van harte welkom. Echt een must-see waarover nog lang nagepraat zal worden.

Voor in de agenda, dan #Staad het vast
Vrijdag 13 & zaterdag 14 september
10:00 tot 17:00 uur
Adres: Doornhoek 3945 TC Veghel
Gratis toegang & parkeren (volg de bewegwijzering)

Het programma is op beide locaties en voor beide dagen hetzelfde.

Bron: www.gww-bouw.nl

Bron

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!