Atlas 160W voor Oudendijk Machineverhuur

Gepubliceerd op 28-01-2022 14:53

Nic. Oudendijk Machineverhuur BV uit Heemskerk heeft een nieuwe Atlas mobiele graafmachine in gebruik genomen. De nieuwe Atlas 160W vervangt een Atlas 1404 uit 2002. Wij wensen Oudendijk weer net zoveel werkplezier met deze Atlas!

De Deutz 6-cilinder motor van de Atlas 160W Stage V heeft een vermogen van 143 pk en dankzij het motortoerental van max. 1800 t/min een laag brandstofverbruik. De circa 17 ton wegende Atlas 160W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine met vernieuwd dashboard en de standaard luxe uitrusting.

Uitrusting
De Atlas 160W is zeer compleet uitgerust. Denk hierbij aan o.a.: een SMP draaikantelstuk met gripper, een Freshfilter overdruksysteem, een opklapbare treeplank voor de cabine, Nokian banden, stalen spatborden en een extra gereedschapskist aan de onderwagen.

Over Nic. Oudendijk Machineverhuur BV
Nic. Oudendijk Machineverhuur BV uit Heemskerk is gespecialiseerd in verhuur van grondverzetmachines, o.a. rupskranen, mobiele kranen, midi- en minikranen en shovels. Nic. Oudendijk Machineverhuur beschikt als allround machineverhuurbedrijf over een uitgebreid machinepark en vakbekwaam personeel. Kijk op www.nicoudendijk.nl voor meer informatie.

Bron artikel en foto's:https://kemp-groep.nl/afgeleverd/

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!