Schaeff TL100 voor Niens Vilsteren

Gepubliceerd op 31-01-2022 14:45

Niens Vilsteren Landbouwmechanisatie uit Vilsteren heeft onlangs een Schaeff TL100 Stage V wiellader geleverd gekregen door de Kemp Groep. Deze compacte, comfortabele en veelzijdige shovel is door de Kemp Groep in Ommen geleverd met een brede bak, palletvorken, extra werkverlichting en een hydraulisch snelwissel systeem.

De Schaeff TL100 met Stage V motor is een compacte shovel met een hoge rijsnelheid. Deze machine is zorgvuldig afgewerkt, compact, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt een goed zicht op het werkgebied. De circa 5,8 ton wegende TL100 heeft een motorvermogen van 73 pk en een maximale kieplast van 4.400 kg. De Schaeff TL-serie kenmerkt zich verder door de krachtige hydrauliek, de hoge hef- en uitbreekkrachten, de eenvoudige bediening en de multifunctionele joystick.

Niens Vilsteren Landbouwmechanisatie
Niens Vilsteren Landbouwmechanisatie is een jong energiek bedrijf die zich geheel op de landbouw toespitst. Men verkoopt landbouwtractoren, machines en aanverwante producten. Kijk op www.niensbv.nl voor meer informatie en de mogelijkheden.

Bron artikel en foto’s: https://kemp-groep.nl/afgeleverd/

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!