PAX infra support B.V. sluit zich aan bij het grootste infra netwerk van de BeNeLux

Gepubliceerd op 04-02-2022 10:00

Met het Entreeding lidmaatschap wordt PAX infra support B.V. niet alleen zichtbaar voor andere leden in de regio. Zo heeft PAX infra support B.V. nu ook inzicht in het vraag en aanbod wat dagelijks op Entreeding geplaatst wordt.
Wanneer iemand in de regio op zoek is naar materieel of personeel wat PAX infra support B.V. heeft dan ontvangt deze een email. Als het ook beschikbaar is kan direct contact worden opgenomen met de aanvrager.

Zo hoeft niemand meer doelloos rond bellen met de vraag of iemand iets nodig of over heeft.

Inzicht in vraag en beschikbaarheid op pc/tablet/smartphone. Altijd en overal.

Wilt u net als PAX infra support B.V. ook inzicht in vraag en beschikbaarheid van GWW personeel, materieel en grondstoffen?
​Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Hét uitzendbureau van de infrasector in zuid-west Nederland!

Wij zijn PAX infra support, waarom zijn wij hét uitzendbureau in de grond-, weg- en waterbouw in de regio zuid west Nederland?

Omdat wij meer dan 20 jaar geleden zelf gestart zijn als grondwerker en kraanmachinist en doorgegroeid zijn tot uitvoerders bij midden- en grote infrabedrijven spreken wij de taal van onze opdrachtgevers en kandidaten.

Wij weten als geen ander wat de klant van ons verwacht en wat wij voor onze kandidaten kunnen betekenen. Wij werken in een informele sfeer en houden alles duidelijk en simpel. Jij geeft aan waar je goed in bent en wij vinden de geschikte baan voor jou! ZZP’er of uitzendkracht? Dat maakt bij ons geen verschil want bij PAX infra support ben je onderdeel van het team!

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!