Kobelco SK30SR-6E voor Schoonhoven Service

Gepubliceerd op 07-02-2022 15:27

Schoonhoven Service uit Oosterwolde heeft de sleutels ontvangen van een Kobelco SK30SR-6E minigraafmachine. Schoonhoven Service voegt deze Kobelco SK30SR-6E toe aan het verhuurprogramma. Wij wensen Schoonhoven Service veel succes met de nieuwe Kobelco!

De minigravers van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze minigraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De nieuwe energiebesparingsmodus bespaart nog meer brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine goed is beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. Door dit systeem is het geluidsniveau van de machine ook zeer laag. De Kobelco SK30SR-6E kenmerkt zich verder door een motorvermogen van 24,2 pk en een bakkracht van 27,7 kN.

De Kobelco SK30SR-6E voor Schoonhoven Service is door de Kemp Groep in Ommen onder andere voorzien van een extra functie.

Over Fa. Schoonhoven Service uit Oosterwolde
Schoonhoven Service is een bedrijf dat is gespecialiseerd in verkoop en reparatie van zowel landbouw- als grondverzetmachines. Het bedrijf is opgericht op 1 januari 1984. Sinds de oprichting is het bedrijf gestart als landbouwmechanisatiebedrijf maar heeft begin jaren '90 haar activiteiten uitgebreid naar de grondverzet/wegenbouw branche. Sinds die tijd is Schoonhoven Service blijven groeien en levert nu ook gazonmaaiers, (tuin)gereedschap en overige artikelen zoals een groeiend assortiment aan schaalmodellen. Schoonhoven service is voor het onderhoud, reparatie en keuren van tractoren, landbouwmachines, grondverzetmachines, heftrucks, mechanische- en elektrische handgereedschappen, tuin- en parkmachines en reinigingsmachines door de DEKRA VCA en CUVM gecertificeerd. Kijk op www.schoonhovenservice.nl voor meer informatie.

Bron artikel en foto’s: https://kemp-groep.nl/afgeleverd/

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!