SANY op de bauma 2022 vakbeurs in München

Gepubliceerd op 14-06-2022 19:25

Na een pauze van drie jaar zal de vakbeurs Bauma München van 24 tot 30 oktober 2022 opnieuw het middelpunt van de bouwsector worden. SANY presenteert een breed scala aan nieuwe producten op 's werelds belangrijkste ontmoetingsplaats voor bouwmachines . Sommigen van hen zullen voor het eerst in Europa te zien zijn. Een bezoek aan de stand is dus in veel opzichten de moeite waard.

Ook het nieuwe beursstandconcept zal voor het eerst zijn opwachting maken. Rondom de extra grote bouwcontainer ervaren bezoekers een echt bouwplaatsgevoel. Het ontwerp van de stand en het kleurenschema in SANY's Europese stijl weerspiegelen de innovatieve kracht van de leider van de industrie. Het is geen toeval dat SANY constant groeit, vooral in Europa, zelfs onder de moeilijke omstandigheden van de afgelopen twee jaar. De basis hiervoor zijn de krachtige prestaties van SANY Global. Dit heeft het tot een van 's werelds toonaangevende bedrijven gemaakt, niet alleen op het gebied van bouwmachines, maar ook op het gebied van kranen, havenmachines, boorinstallaties en materiaalbehandeling. Daar profiteren ook de klanten van SANY van – geheel in lijn met het bauma-motto van SANY: “Blijf groeien met een sterke partner.”

Door en door verfijnd – de nieuwe producten van SANY

Een ander hoogtepunt zal worden toegevoegd aan SANY's grote graafmachineportfolio: een nieuwe machine in het minigraafmachinesegment, met zijn alternatieve, milieuvriendelijke aandrijfconcept. Het biedt de perfecte oplossing voor alle toepassingsgebieden waar specificaties voor verontreinigende en geluidsemissies het gebruik van conventionele typen motoren bemoeilijken.

Daarnaast introduceert SANY de eerste modellen van een nieuwe serie verreikers, speciaal ontwikkeld voor de Europese bouwmarkt.

Ook het aanbod van de recent gelanceerde wielladers wordt verder uitgebreid. Voor wie snel en precies veel materiaal moet verplaatsen: er zijn al laders met een groter laadvolume om naar uit te kijken.

Bovendien voegt het bedrijf nog meer productcategorieën toe. SANY brengt nu haar uitgebreide ervaring in wegenbouwmachines naar Europa. Deze machines, speciaal ontworpen voor de Europese markt, gaan ook deze sector veroveren.

Zo wordt de slogan waarmee SANY haar intenties om in 2020 uit te breiden in Europa benadrukte nogmaals bevestigd: MOVING MORE.

Bron artikel en foto: https://www.sanyeurope.com

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!