Overvest kiest wederom voor de Kobelco minigraver

Gepubliceerd op 15-06-2022 13:39

Loonbedrijf Overvest uit Langbroek heeft het machinepark opnieuw uitgebreid met een Kobelco graafmachine. Deze nieuwe  Kobelco SK30SR-6E is alweer de 9e  Kobelco graafmachine voor Overvest! De professionals van Kemp Groep hebben de ruim 3-tons minigraafmachine zeer compleet uitgerust met onder andere Engcon draaikantelstuk, automatisch smeersysteem en schepsteun op het schuifblad.

De Kobelco SK30SR-6E met stage V motor biedt praktische, prestatie verhogende functies. De energiebesparingsmodus bespaart nog meer brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. Daarnaast is de luxe cabine standaard voorzien van airconditioning. De SK30SR-6E kenmerkt zich door een motorvermogen van circa 24,2 pk en een max. pompopbrengst van 2 x 38,4 en 1 x 19,2 l/min.

De Kobelco SK30SR-6E voor Loonbedrijf Overvest is door de Kemp Groep in De Meern onder andere voorzien van een Engcon draaikantelstuk, automatisch smeersysteem en 27MC. Ook zijn er op de machine een aantal praktische opties opgebouwd, denk hierbij aan een gereedschapskist op de onderwagen, schepsteun, extra lasthaak aan de binnenzijde van de lepelsteel, opklapbare treeplank voor de cabinedeur, klompenhaken en extra werkverlichting. Daarnaast zijn de achterruit en zijruiten geblindeerd én is de machine voorzien van de belettering van Overvest.

Over Overvest
Loonbedrijf Overvest uit Langbroek is opgericht in 1965 en heeft sindsdien een uitstekende reputatie opgebouwd en is een echt familiebedrijf. Werkzaamheden, voor de zeer uitgebreide klantenkring, worden uitgevoerd door ervaren medewerkers, welke beschikken over goed onderhouden machines. Loonbedrijf Overvest is gespecialiseerd in Kijk op www.loonbedrijfovervest.nl voor meer informatie.

Bron artikel en foto’s: https://kemp-groep.nl

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!