John Deere kondigt nieuwe wereldwijde overeenkomst met Wacker Neuson aan

Gepubliceerd op 16-06-2022 21:12

John Deere en Wacker Neuson zullen samenwerken aan de ontwikkeling van John Deere-graafmachines van minder dan 5 ton die door Wacker Neuson zullen worden ontworpen en geproduceerd.

John Deere zal graafmachines van 5-9 ton ontwikkelen en produceren, met ontwerpen van Wacker Neuson.

John Deere kondigde vandaag een uitgebreide samenwerking aan met Wacker Neuson, een toonaangevende fabrikant van compacte machines en bouwmachines, voor graafmachines van 0-9 metrische ton, met inbegrip van Noord-Amerika.

John Deere en Wacker Neuson zullen samenwerken aan de ontwikkeling van graafmachines van minder dan 5 ton, inclusief batterij-elektrische graafmachines, die door Wacker Neuson zullen worden geproduceerd. Bovendien krijgt John Deere de controle over het ontwerp, de fabricage en de technologische innovatie voor de modellen van 5-9 ton, gebruikmakend van een solide basis van Wacker Neuson.

"Graafmachines vormen een integraal onderdeel van de werklocaties van onze klanten en we verwachten dat de groeiende vraag zal aanhouden", zegt Domenic Ruccolo, senior vice president, sales, marketing en product support, global construction equipment, John Deere. "Als we kijken naar de toekomst van ons assortiment graafmachines, zal deze overeenkomst ons meer flexibiliteit bieden, aangezien we een robuust productportfolio blijven leveren dat prioriteit geeft aan de ervaring van de machinist."

Distributie, onderdelen, service en ondersteuning zullen worden voortgezet via ons John Deere-dealernetwerk van wereldklasse waarop klanten zijn gaan vertrouwen.

"We zijn enthousiast over de uitgebreide overeenkomst omdat deze ons doel ondersteunt om productiviteitsgedreven functies en toonaangevende technologie naar klanten te brengen met grotere flexibiliteit", zegt Jerred Pauwels, vice-president graafmachines, strategie en bedrijfsontwikkeling, John Deere. "Door deze relatie zullen we sneller innoveren en onze klanten extra functies en prestatiedifferentiatie bieden."

De Wacker Neuson Group is een internationale groep van bedrijven met het hoofdkantoor in München, Duitsland, met wereldwijd ongeveer 6.000 medewerkers. Als toonaangevende fabrikant van lichte en compacte apparatuur biedt de Groep haar klanten een breed productportfolio en een breed scala aan diensten.

Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met hun lokale dealers of een bezoek brengen aan www.johndeere.com.

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!