Wederom Schaeff voor JDB Groep

Gepubliceerd op 30-06-2022 16:48

Nadat JDB groep ruim een jaar geleden voor het eerst kennis maakte met Schaeff, volgen nu de volgende twee shovels van het merk. De twee machines maken deel uit van de levering van totaal zes nieuwe machines aan JDB, binnenkort meer! De Schaeff TL100 shovels zijn beide uitgerust met automatische smering, in de bedrijfskleuren gespoten en voorzien van de belettering van JdB Groep. Wij wensen hen veel werkplezier met de nieuwe shovels!

De Schaeff TL100 met Stage V motor is een compacte shovel met een hoge rijsnelheid. Deze machine is zorgvuldig afgewerkt, compact, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt een goed zicht op het werkgebied. De circa 5,8 ton wegende TL100 heeft een motorvermogen van 73 pk en een maximale kieplast van 4.400 kg. De Schaeff TL-serie kenmerkt zich verder door de krachtige hydrauliek, de hoge hef- en uitbreekkrachten, de eenvoudige bediening en de multifunctionele joystick.

Over JdB groep
JdB groep is een familiebedrijf die zich de afgelopen 75 jaar heeft ontwikkeld als allround partner voor grond-, weg en waterbouw. Door middel van een slimme aanpak én uitvoering gaan wij de samenwerking aan met onze klanten en streven hierbij naar kwaliteit. Samen met onze partners zetten wij onze grond- en bouwexpertise om in de basis onder ambitieuze (bodemgerelateerde) projecten. Kortom, JdB is dé basis voor bouwprojecten. Kijk op www.jdbgroep.nl voor meer informatie.

Bron artikel en foto’s: https://kemp-groep.nl

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!