De Vries Mechanisatie verder onder de vlag van Kamps de Wild

Gepubliceerd op 18-01-2024 08:30

Sinds 11 januari valt de Vries Mechanisatie onder de volledige verantwoordelijkheid van Kamps de Wild, onderdeel van Royal Reesink. Na een jarenlange succesvolle samenwerking waarbij Kamps de Wild voor langere tijd participeerde, is dit een logisch gevolg. Beide partijen zijn een gevestigde naam in de agrarische sector en groenvoorziening. Jarenlang voeren zij gezamenlijk sterke merken, zoals CLAAS en AMAZONE.

De Vries Mechanisatie en Kamps de Wild bundelen krachten

Dick Melessen, divisiedirecteur: “De trends in onze markt, waaronder de schaalvergroting bij onze klanten zorgen ervoor dat er steeds meer van product en dealer verwacht wordt. Door onze krachten te bundelen kunnen we hieraan voldoen. Onze strategie om intensiever samen te werken met onze full-line dealers, die meer dan tien jaar geleden is ingezet, resulteert opnieuw in een versterking van onze marktpositie.”

“Een nauwe samenwerking wordt steeds belangrijker om zowel de klant als de leverancier goed te kunnen bedienen,” vervolgt Melessen. “De Vries Mechanisatie staat bekend als een gerenommeerd, betrouwbaar en professioneel bedrijf. Onze gezamenlijke historie, die al meer dan een halve eeuw bestaat, is goud waard voor de toekomst. Wij kijken dan ook uit naar een verdere, succesvolle samenwerking.”

Wereldwijde distributeur van mechanisatie

Thierry Panadero, Sr. Vice President Agriculture onderstreept het belang van een goede samenwerking: “Dit is volledig in lijn met onze strategie voor 2024-2026. Hierin richten we ons op verbetering van de klanttevredenheid. Daarom investeert Kamps de Wild in het versterken in de aanwezigheid in de markt door after sales en digitalisering. Zodat de machines van onze klanten goed worden onderhouden. Ons doel is om de ‘leading global machinery equipment distributor’ te worden.”

‘Kamps de Wild logische keuze’

Lute-Anne de Vries, directeur van De Vries Mechanisatie: “Het is tijd om het stokje over te dragen namens mijzelf en de familie De Vries. Kamps de Wild is de beste en meest logische keuze, gezien onze gedeelde geschiedenis en hun expertise en productkennis van een groot deel van ons productaanbod. Deze overgang biedt kansen voor De Vries Mechanisatie, onze klanten en leveranciers. En, voor ons als familie ook heel belangrijk: we bieden onze medewerkers, waar we al die jaren fijn mee hebben gewerkt, toekomstperspectief.”

Bron

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!